Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gil Manzano, sancționat după faza controversată din meciul Valencia - Real Madrid! Decizia luată în Spania

Bianca Dumitru

Publicat 14/03/2024 la 16:01 GMT+2

Gil Manzano a fost recent protagonistul unei faze controversate în La Liga, arbitrul hotărând să oprească meciul dintre Valencia și Real Madrid cu o secundă înainte ca "galacticii" să înscrie golul victoriei. Centralul a fost sancționat și nu va arbitra nicio partidă din weekend, din cea de-a 29-a etapă a campionatului Spaniei.

Jude Bellingham protesta a Gil Manzano al término del Valencia-Real Madrid de la jornada 27 de LaLiga 2023/24

Credit imagine: Getty Images

Gil Manzano a fost, la începutul acestei luni, protagonistul unui moment controversat, la finalul partidei dintre Valencia și Real Madrid, încheiată cu scorul de 2-2.
Arbitrul a fluierat atunci finalul meciului în timp ce "galacticii" se aflau în atac și cu doar o secundă înainte ca Jude Bellingham să trimită mingea în plasă, gol care le-ar fi adus victoria celor de la Real Madrid.
Acum, la aproape două săptămâni de la acea partidă, ibericii au decis să-l sancționeze pe Manzano, care este unul dintre cei mai bine văzuți arbitri din Spania. Astfel, centralul nu a fost delegat la niciun duel din weekend, din cea de-a 29-a etapă din La Liga.
Mai mult, conform jurnaliștilor publicației As.com, Gil Manzano ar putea risca să nu prindă niciun meci nici în următoarele două etape. O sancțiune de acest fel, de 3 etape, i-a fost dată arbitrului Ortiz Arias, care a făcut o greșeală similară la partida dintre Valladolid și Sevilla.
Citește și:

BELLINGHAM, NEMULȚUMIT DE SUSPENDAREA DE DOUĂ ETAPE DIN LA LIGA

După meciul dintre Valencia și Real Madrid, Jude Bellingham a încasat un cartonaș roșu, fiind suspendat pentru două etape, respectiv duelurile cu Celta Vigo (de weekend-ul trecut) și Osasuna.
Săptămâna trecută, englezul a comentat suspendarea primită, spunând că aceasta este prea dură față de ceea ce s-a întâmplat de fapt. Mijlocașul consideră că a reacționat la fel ca și coechipierii săi și a spus că nu i-a zis nimic jignitor centralului.
În plus, Jude Bellingham a declarat că simte că arbitrii încearcă să dea un exemplu prin modul în care gestionează situațiile în care este el implicat și a precizat că speră ca șefii de pe Santiago Bernabeu să obțină o reducere a pedepsei.
"Este dificil să spun ceva pentru că sunt investigații și recursuri în curs, ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat cu arbitrul și cu decizia lui de a fluiera. Toți știm ce a fost. Să ne amintim că el este om, dar și eu la fel.
Trebuia să folosească un pic mai mult bun simț pentru a-mi judeca acțiunile pentru că nu am spus nimic jignitor, am procedat într-un mod similar cu colegii mei.
Uneori cred că, pentru că sunt nou aici, vor să dea un exemplu cu mine. Mă descurc bine pentru că până la urmă trebuie să fiu responsabil pentru acțiunile mele și le-am dat motivul să mă elimine.
Cred că clubul poate ajunge la o înțelegere cu apelul pentru că două meciuri pentru asta este puțin ridicol, dar dacă trebuie să-mi asum responsabilitatea, voi susține echipa din tribune", a adăugat Bellingham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo