Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Figo, lipsit de modestie: "Am fost cel mai bun fotbalist din lume!" Cine îl impresionează în prezent

Bianca Dumitru

Publicat 27/02/2024 la 14:03 GMT+2

Luis Figo, câștigător al Balonului de Aur în 2000, a făcut recent o declarație controversată. Portughezul a spus că a fost cel mai bun jucător din lume la momentul în care activa și că s-ar fi potrivit în echipa lui Real Madrid. Fostul fotbalist l-a lăudat pe Jude Bellingham.

Luis Figo has taken up a new role with UEFA

Credit imagine: PA Sport

Luis Figo a făcut recent câteva declarații care vor fi intens dezbătute. Portughezul, câștigător al Balonului de Aur în 2000, a spus că el a fost cel mai bun fotbalist din lume în perioada în care era în activitate.
Mai mult, fostul atacant a declarat că, din punctul lui de vedere, s-ar fi potrivit să joace în actuala echipă a celor de la Real Madrid.
"Nu sunt genul de om care vorbește despre propria persoană, dar am fost cel mai bun jucător din lume. Dacă nu aș fi avut loc într-o echipă, fotbalul ar fi fost foarte urât", a dezvăluit Luis Figo, citat de publicația catalană Sport.
Portughezul, care are în palmares, printre altele, câte 4 titluri de campion al Spaniei și al Italiei și un trofeu Champions League, a evoluat de-a lungul carierei la Sporting Lisabona, Barcelona, Real Madrid și Inter.
Citește și:

Luis Figo, impresionat de Jude Bellingham

Cu privire la lotul actual al celor de la Real Madrid, Luis Figo a vorbit depsre Jude Bellingham, pe care l-a caracterizat ca fiind un fotbalist "impresionant".
"La vârsta lui dă dovadă de maturitate, îi cunoaștem deja calitățile, dar faptul că s-a adaptat la un alt fotbal și la o altă echipă este ceea ce surprinde cel mai mult. Sper să continue așa", a spus Figo.
De asemenea, portughezul s-a arătat încântat și cu privire la posibilul transfer al lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, precizând că va apărea curând o nouă generație "galactică":
"Fără îndoială, va exista o generație minunată de fotbaliști la Madrid", a conchis lusitanul de 51 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo