Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul lui Xavi depinde de meciul cu Napoli! Decizia luată de șefii de pe Camp Nou după remiza cu Granada

Bianca Dumitru

Publicat 12/02/2024 la 16:33 GMT+2

Barcelona a fost aproape de un eșec aseară, contra celor de la Granada, meciul încheindu-se cu scorul de 3-3. Această remiză i-a enervat pe șefii clubului blaugrana, care ar vrea să-l dea afară pe Xavi până la finalul acestei luni. Totul depinde de rezultatul meciului tur cu Napoli din Champions League.

Xavi Hernández (FC Barcelona) en la rueda de prensa previa al Barcelona-Osasuna de Supercopa de España en Riad (FOTO: RFEF)

Credit imagine: From Official Website

Barcelona a obținut aseară doar o remiză, pe teren propriu, cu Granada, meciul contând pentru cea de-a 24-a etapă din La Liga încheindu-se cu scorul de 3-3.
Catalanii ar fi putut chiar să piardă pentru că oaspeții, care se află pe locul 19 în clasamentul din campionatul Spaniei, au condus de două ori, dar Lamine Yamal a egalat în minutul 80, stabilind scorul final.
În urma acestui rezultat, care a lăsat-o pe Barcelona pe locul 3 în La Liga, la 10 puncte de Real Madrid, șefii de pe Camp Nou s-au enervat și ar vrea să scape de Xavi înainte de finalul sezonului.
Concret, presa din Spania a anunțat că antrenorul va fi demis din această lună. Meciul care îi va decide viitorul este manșa tur a optimilor Champions League, contra celor de la Napoli, partidă programată pe 21 februarie.
Jurnaliștii de la As.com au scris că, în cazul unui eșec pe Stadio Diego Armando Maradona, Xavi va fi dat afară, iar pe banca tehnică va ajunge antrenorul secund Rafa Marquez.
Meciul tur dintre Napoli și Barcelona, contând pentru optimile Champions League, este programat pe 21 februarie, de la ora 22:00. Returul va avea loc pe 12 martie.
Citește și:

XAVI A "EXPLODAT" ÎN TIMPUL MECIULUI BARCELONA – GRANADA

Aseară, Xavi a fost extrem de furios la marginea terenului după primul gol al adversarilor și a lovit unul dintre fotoliile din zona băncii de rezerve, folosind cuvinte care nu pot fi reproduse.
Vizibil afectat de scor, dar și de evoluția echipei sale, tehnicianul a venit extrem de nervos și la conferința de presă, acolo unde și-a criticat aspru jucătorii.
Xavi a fost nemulțumit mai ales de jocul prestat în defensivă și a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește situația echipei, care poate cădea pe locul 4 în acest ritm, cu Atletico Madrid stând la pândă pentru orice greșeală.
"Am pierdut două puncte, o bună ocazie de a reduce din diferența față de rivale. Granada a făcut un joc inteligent, au câștigat duelurile. Am avut multe momente bune și dacă am fi marcat pentru 2-0, jocul s-ar fi schimbat. Am făcut greșeli pe care nu ni le putem permite, lăsând spații libere în apărare. Acest lucru ne costă în acest sezon!
La nivel de joc, astăzi nu a fost ușor. Nu am jucat ce ne-am propus. Marchezi trei goluri, dar primești trei. Trebuie să ne îmbunătățim foarte mult în apărare pentru că devine complicat", a declarat Xavi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo