Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi a făcut anunțul pe care fanii Barcelonei nu voiau să-l audă! "Asta e realitatea"

Bianca Dumitru

Publicat 07/01/2024 la 12:20 GMT+2

Barcelona încă are probleme mari din punct de vedere financiar și nu își permite cheltuirea unor sume mari pe transferuri. Xavi a recunoscut că nu poate să facă mutările pe care și le dorește.

Xavi

Credit imagine: Getty Images

Barcelona s-a confruntat în acest sezon cu mai multe probleme de lot, cauzate de accidentările unor fotbaliști importanți. De exemplu, Gavi va rata mai multe meciuri, iar echipa blaugrana era așteptată să facă mai multe mutări importante în perioada de mercato din această iarnă.
De altfel, Xavi a vorbit înaintea ultimei partide din 2023 despre dorințele pentru fereastra de transferuri de la începutul acestui an, mărturisind că vrea un jucător care să se asemene cu Gavi.
Cu toate astea, deși are nevoie de întăriri, antrenorul Barcelonei este conștient că nu poate să facă transferurile dorite. Xavi a dezvăluit în acest weekend, înaintea meciului cu Barbastro din Cupa Spaniei, că clubul de pe Camp Nou nu poate să înregistreze noi contracte.
"Cu accidentarea lui Gavi ar fi foarte bine să aducem un jucător pentru centrul terenul, dar oamenii trebuie să realizeze că nu putem aduce pe nimeni. Asta e realitatea. Ce se va întâmpla, vom vedea", a declarat Xavi, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

VITOR ROQUE, PREZENTAT OFICIAL LA BARCELONA DUPĂ DEBUT

După primul meci din 2024, o victorie cu Las Palmas, Vitor Roque a fost prezentat oficial Barcelona. Echipa blaugrana a plătit 40 de milioane de euro pentru transferul său, brazilianul ajungând la echipă la finalul anului trecut.
Din păcate pentru tânărul atacant, el nu a avut un debut reușit din punct de vedere personal. Chiar dacă echipa a câștigat, Roque a ratat o ocazie enormă în momentele de final ale partidei. Brazilianul s-a trezit cu mingea în fața portarului advers, dar nu a reușit să șuteze pe cadrul porții, în minutul 90+7.
Vitor Roque este considerat unul dintre cei mai talentați brazilieni ai noii generații. Fostul atacant al lui Athletico Paranaense a marcat 28 de goluri în două sezoane petrecute în primul eșalon al fotbalului brazilian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo