Laurențiu Reghecampf a demisionat în urmă cu aproape 3 săptămâni de la Al Wasl, formație la care antrena din ianuarie 2019, iar cel mai probabil, ultimul rezultat a fost cel care l-a determinat să ia această decizie. Al Wals fusese umilită cu câteva zile înainte de anunțul demisiei de echipa antrenată de Daniel Isăilă, Bani Yas, scor 4-1. Chiar dacă s-a tot speculat că e posibil să revină la FCSB, Reghecampf e decis să rămână în Arabia Saudită.
Antrenorul, care a câștigat de două ori titlul cu FCSB, se află în discuții avansate cu Al Shabab, club din Arabia Saudită, pe care l-a pregătit și Marius Șumudică, în perioada 2018-2019. Presa din Arabia Saudită a transmis azi că actualul antrenor de la Al Shabab, portughezul Pedro Caixinha, urmează să fie demis în cel mai scurt timp, iar clubul s-ar afla în negocieri avansate cu Reghecampf și un alt tehnician lusitan, Pedro Emanuel, de la Al Ain.
Romanian Liga I
Reghecampf are cele mai mari șanse să devină antrenorul FCSB. Anunțul presei azere
11/11/2022 LA 16:21

Laurențiu Reghecampf, în negocieri avansate cu un alt club din Arabia Saudită

Al Shabab a adunat 7 puncte după primele trei etape în campionat și ocupă locul al treilea, în spatele celor de la Al Fateh și Al Hilal, ultima fiind echipa condusă de Răzvan Lucescu.La Al Shabab evoluează fostul portar al CFR-ului, Gedrius Arlauskis, dar și Ever Banega, triplu câștigător UEFA Europa League cu FC Sevilla.
În sezonul trecut, Al Shabab a încheiat sezonul pe locul 7, cu două poziții mai jos față de stagiunea 2018/2019, când Șumudică era la cârma echipei. De-a lungul carierei, Reghecampf le-a mai antrenat pe Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB (în două mandate), Al Hilal, Litex Lovech și Al Wahda.
Romanian Liga I
Laurențiu Reghecampf, sub presiune în Azerbaidjan după un nou rezultat slab. Se întoarce la FCSB?
06/11/2022 LA 06:48
Romanian Liga I
Reghecampf face schimbări majore la Universitatea Craiova în această iarnă
03/01/2022 LA 09:45