Laurențiu Reghecampf a demisionat în urmă cu aproape 3 săptămâni de la Al Wasl, formație la care antrena din ianuarie 2019, iar cel mai probabil, ultimul rezultat a fost cel care l-a determinat să ia această decizie. Al Wals fusese umilită cu câteva zile înainte de anunțul demisiei de echipa antrenată de Daniel Isăilă, Bani Yas, scor 4-1. Chiar dacă s-a tot speculat că e posibil să revină la FCSB, Reghecampf e decis să rămână în Arabia Saudită.
Antrenorul, care a câștigat de două ori titlul cu FCSB, se află în discuții avansate cu Al Shabab, club din Arabia Saudită, pe care l-a pregătit și Marius Șumudică, în perioada 2018-2019. Presa din Arabia Saudită a transmis azi că actualul antrenor de la Al Shabab, portughezul Pedro Caixinha, urmează să fie demis în cel mai scurt timp, iar clubul s-ar afla în negocieri avansate cu Reghecampf și un alt tehnician lusitan, Pedro Emanuel, de la Al Ain.
Fotbal
Laurențiu Reghecampf a semnat cu Al Ahli și va încasa 12 milioane de dolari în următorii 3 ani
27/03/2021 LA 10:11

Laurențiu Reghecampf, în negocieri avansate cu un alt club din Arabia Saudită

Al Shabab a adunat 7 puncte după primele trei etape în campionat și ocupă locul al treilea, în spatele celor de la Al Fateh și Al Hilal, ultima fiind echipa condusă de Răzvan Lucescu.La Al Shabab evoluează fostul portar al CFR-ului, Gedrius Arlauskis, dar și Ever Banega, triplu câștigător UEFA Europa League cu FC Sevilla.
În sezonul trecut, Al Shabab a încheiat sezonul pe locul 7, cu două poziții mai jos față de stagiunea 2018/2019, când Șumudică era la cârma echipei. De-a lungul carierei, Reghecampf le-a mai antrenat pe Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB (în două mandate), Al Hilal, Litex Lovech și Al Wahda.
Romanian Liga I
Laurențiu Reghecampf s-ar fi înțeles cu CS U Craiova! Ce salariu îi oferă Mihai Rotaru în Oltenia
28/01/2021 LA 11:12
Fotbal
Federația și-a făcut planul, dacă Mirel Rădoi pleacă. Reghecampf și Șumudică sunt primii pe listă
17/01/2021 LA 06:22