Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laurențiu Reghecampf infirmă din nou ideea revenirii la Craiova. Ce le-a transmis azerilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/12/2022 la 18:40 GMT+2

Antrenorul celor de la Neftchi Baku a ținut să nege informația unei potențiale reveniri la Universitatea Craiova, mai ales că s-a zvonit inclusiv că ar încerca să aducă un fotbalist cotat la 1,2 milioane de euro de la formația sa din Azerbaijan în lotul oltenilor.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Tibi Munteanu
Deși au apărut tot felul de informații, inclusiv în presa azeră, care îl dădeau pe Laurențiu Reghecampf ca și plecat de la Neftchi Baku în favoarea unei reveniri la Universitatea Craiova, se pare că antrenorul de 47 de ani a dezmințit zvonurile și a dat de înțeles că rămâne concentrat pe obiectivele pe care le are la actuala sa echipă.

Laurențiu Reghecampf infirmă o potențială revenire la Craiova

În cadrul unei conferințe de presă, tehnicianul de pe banca azerilor de la Neftchi Baku a ținut să infirme zvonurile plecării sale după doar 6 luni de la echipă, cu toate că au apărut mai multe indicii care îl dădeau drept favorit să preia, din nou, funcția de antrenor principal la Universitatea Craiova, după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia.
Chestionat cu privire la întoarcerea în România la Universitatea Craiova alături de unul dintre fotbaliștii lui Neftchi, Emin Mahmudov, Laurențiu Reghecampf a spus că știrea este una mai degrabă falsă și a evitat să dezvolte subiectul.
"Nu am nimic de-a face cu ceea ce s-a scris. Aceasta nu este o informație corectă. Cred că nu este necesar să vorbim despre asta la conferința de presă. După cum am spus mai devreme, discutăm și lucrăm în această direcție, de a face transferuri la Neftci.
Trebuie să așteptăm să se încheie anul calendaristic, pentru că avem două meciuri importante. Îmi doresc ca echipa mea să revină în cupă și să meargă în semifinale. La trei zile după acea partidă va avea loc ultimul meci al anului din campionat.
Dacă trecem la următoarea etapă în cupă, este posibil să avem o atmosferă mai bună. Se poate întâmpla totul în fotbal. Prin urmare, nu vreau să vorbesc despre acest subiect pentru ca jucătorii să se poată concentra. Sper să încheiem anul cu bine", a declarat Reghecampf.
Citește și:

Presa azeră crede într-o revenire a lui Reghecampf la Universitatea Craiova

Conform presei din Azerbaijan, favorit să devină principal la Craiova este Laurențiu Reghecampf, care și-ar încheia aventura la Neftchi Baku după doar o jumătate de an.
Antrenorul român ar putea fi tentat de o revenire în Superligă, mai ales că patronul Mihai Rotaru i-ar fi propus o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar, însă nici echipa sa actuală nu trece printr-o perioadă foarte bună, fiind pe locul 3 în campionat, iar în sferturile Cupei trebuie să întoarcă o înfrângere cu 1-0 în prima manșă.
Potrivit sportinfo.az, următoarea destinație pentru Laurențiu Reghecampf este Universitatea Craiova: "Se va întoarce la fostul său club", precizează sursa citată.
Săptămâna trecută, Reghecampf a mai infirmat încă o dată informațiile care îl dădeau plecat din Azerbaijan, menționând că presa poate scrie orice, însă el se află sub perioadă contractuală cu Neftchi Baku.
"Am mai fost întrebat despre asta (n.r. despre plecarea din Azerbaidjan). Nu pot să interzic presei să scrie știri despre mine. Ei pot să scrie ce vor, este dreptul lor. Sunt la Nefchi!
A fost o nouă întâlnire cu conducerea clubului în care am vorbit despre consolidarea echipei. Nu există nicio problemă din partea mea. Nu mă gândesc să-mi schimb echipa", a anunțat Reghecampf.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo