Italia este în carantină începând de luni seară, Prim Ministrul Giuseppe Conte anunțând noi măsuri luate pentru a oprit răspândirea alarmantă a coronavirusului, cel care a infectat aproape 8.000 de persoane, dintre care 463 și-au pierdut viața.
Una dintre măsurile luate de către Conte este restricționarea deplasărilor în țară, iar acestea vor începe în mod efectiv din această dimineață. Cetățenii sunt rugați să călătorească pe teritoriu doar în cazuri urgente sau în interes de muncă.
Această restricție poate afecta partida din UEFA Champions League dintre Barcelona și Napoli, scriu catalanii de la Sport. Aceștia anunță că lotului celor de la Napoli le-ar putea fi interzis să meargă la Barcelona pentru partidă! Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla. În Youth League, Inter Milano a fost eliminată în faza sferturilor deoarece juniorii clubului nu au putut participa la returul cu Rennes.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Barcelona și Napoli au încheiat la egalitate partida tur, scor 1-1. Meciul retur ar urma să se dispute pe 18 martie. Până atunci, italienii nu vor mai juca nicio partidă după ce Comitetul Olimpic a decis suspendarea tuturor competițiilor sportive până la începutul lunii aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juventus - Napoli 1-1 | Torinezii pierd teren în lupta pentru un loc de Champions League
06/01/2022 LA 21:51
Premier League
Romelu Lukaku, penalizat de Chelsea cu cea mai mare amendă din istoria clubului
04/01/2022 LA 13:16