Mourinho se află la Munchen pentru meciuril de miercuri seara cu Bayern, cu toate că nu există riscul unui rezultat asemănător, ambele echipe fiind calificate. Bayern a pierdut ultimele două meciuri jucate în Bundesliga și se află pe locul șapte în campionat, însă pentru Mourinho, trecutul recent nu reprezintă o îngrijorare.
”Am interzis orice imagine cu acel meci. M-am uitat la el de mai multe ori: eu, staff-ul meu și analiștii. Am încercat să analizăm fiecare aspect, dar băieții nu au voie să se uite. Deloc. Ne vom concentra mai mult pe noi decât pe Bayern”, a afirmat portughezul.
”Vom încerca să ne dezvoltăm propriul stil de joc, cu faze diferite, jucători diferiți. Dar există un anumit mod în care încercăm să jucăm și ne dezvoltăm principiile de joc. Suntem concentrați pe noi”, a adăugat el.
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
ACUM 14 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733911.jpg

Mourinho îi oferă un sfat lui Hans Flick

Mourinho a lăsat 10 jucători la Londra – sunt odihniți Serge Aurier, Jan Vertonghen, Dele Alli și Harry Kane. Hugo Lloris, Michel Vorm, Ben Davies, Harry Winks, Tanguy Ndombele și Erik Lamela sunt accidentați. Astfel, cel mai probabil în echipa de start se vor găsi tineri precum Kyle Walker-Peters, Juan Foyth sau Ryan Sessegnon. Vor exista însă și titulari obișnuiți iar Mourinho se așteaptă ca apărarea lui Spurs să aibă parte de un test important când va juca împotriva lui Robert Lewandowski.
”Credeți că echipa noastră este la fel fără Harry Kane. Nu este la fel. Bineînțeles și Bayern depinde puțin de Lewandowski. Antrenorul lor gândește diferit față de mine. L-am lăsat acasă pe Kane dar mă aștept ca Lewandowski să joace. Dar poate se accidentează miercuri și nu joacă în weekend – așa că ar fi mai bine să se gândească de două ori și să nu-l joace pe Lewandowski!”, a glumit Mourinho.
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
IERI LA 05:14
Premier League
Tottenham și Arsenal, gata să înceapă negocierile cu Barcelona pentru un star căzut în dizgrație
25/09/2021 LA 06:17