Red Bull Leipzig s-a calificat pentru a 2-a oară consecutiv în faza eliminatorie din UEFA Champions League. Echipa antrenată de Julian Nagelsmann a obținut biletele pentru primăvara celei mai importante competiții intercluburi după o victorie impresionantă în fața lui Manchester United. A fost 3-2 pentru nemți, dar scorul nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren, Leipzig controlând jocul cu autoritate și conducând cu 3-0 la un moment dat.
În sezonul precedent, Leipzig a ajuns până în semifinalele, iar echipa germană își propune să repete această performanță. Misiunea nu va fi deloc una ușoară, deoarece nemții s-au calificat de pe poziția secundă în grupă (în spatele celor de la PSG), astfel că vor avea parte de un adversar foarte dificil încă din faza optimilor.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 3 ORE

Julian Nagelsmann: "Vreau să jucăm cu Real Madrid sau cu Juventus"

Întrebat dacă are vreo preferință în privința adversarilor din prima fază eliminatorie, Julian Nagelsmann a surprins pe toată lumea, spunând că ar prefera Real Madrid sau Juventus. Această afirmație nu a venit însă din cauza faptului că tânărul antrenor german consideră că echipa sa ar avea șanse mai mari dacă ar juca împotriva uneia dintre aceste 2 formații, ci fiindcă îi plac la nebunie imnurile acestora.
"Vreau să jucăm cu Real Madrid sau cu Juventus în Champions League, pentru că au cele mai frumoase imnuri. Le ascult tot timpul și aș putea chiar să le cânt, deși nu vorbesc o spaniolă sau o italiană perfectă.", a declarat Nagelsmann.
Tragerea la sorți pentru optimile de finală din Champions League va avea loc luni, 14 decembrie, la Nyon (Elveția), cu începere de la ora 13:00 (ora României).
Câștigătoarele celor 8 grupe se vor împerechea cu echipele care s-au clasat pe pozițiile secunde, cu mențiunea că nu se vor putea duela 2 echipe din aceeași țară și nici echipele care au făcut parte din aceeași grupă. Astfel, Red Bull Leipzig nu va putea da peste Bayern Munchen și Borussia Dortmund, dar nici peste PSG.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
ACUM 15 ORE
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
ACUM 18 ORE