CR7 a fost extrem de speriat aseară, la finalul confruntării din Champions League, United - Atalanta. Un fan intrat pe teren a fost placat de forțele de ordine chiar înainte de a-l îmbrățișa pe lusitan. Acesta era cu spatele și nu a văzut ce se întâmplă, astfel că s-a speriat foarte tare când a fost tras de tricou de suporter, care, deși prins de stewarzi, a făcut totul pentru a îl atinge pe vârf.
Ronaldo a ridicat mâinile și s-a întors speriat, neînțelegând ce se întâmplă, dar apoi a zâmbit, dându-și seama că fanul nu voia nimic altceva decât să interacționeze cu el.
https://i.eurosport.com/2021/10/21/3240428.png
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 7 ORE
CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV - PETRESCU, CA ȘI DEMIS DE LA CFR! BOLONI ȘI-A DAT ACORDUL DE PRINCIPIU SĂ VINĂ ÎN GRUIA

Ronaldo, un nou meci memorabil pentru United

Cristiano Ronaldo a ratat câteva oportunități bune pe parcursul jocului împotriva trupei lui Gasperini și se părea că nu e seara lui, dar portughezul și-a demonstrat măreția în minutul 81, când s-a înălțat superb peste apărarea adversă la o centrare a lui Shaw și a plasat perfect mingea cu capul, făcând 3-2, rezultat care a rămas până la final pe tabelă.
Așadar, Ronaldo a marcat pentru al 3-lea meci conscutiv în Champions League, serie pe care a atins-o o singură dată în prima sa perioadă petrecută pe Old Trafford. Golul a fost important pentru că a adus 3 puncte, dar și pentru că a marcat cum se cuvine meciul cu numărul 300 jucat de starul lusitan în tricoul lui Manchester United.
Imediat după finalul meciului, Ronaldo și-a manifestat bucuria, atât pe teren, cât și în mediul on-line, unde a transmis un mesaj sugestiv.
"Da! Teatrul Viselor este în flăcări! Suntem in viață! Suntem Man United și nu renunțăm niciodată! Acesta este Old Trafford!", a scris portughezul pe Twitter imediat după meci.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, în cea mai slabă echipă din faza grupelor Mondialului, alături de 4 qatarezi
IERI LA 12:38
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo a răbufnit când a fost scos de pe teren! "Te grăbești al dracului de rău!" Explicația dată
02/12/2022 LA 20:00