Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo s-a speriat groaznic, nevâzându-l pe fanul intrat pe teren la United - Atalanta. Cum a reacționat

Cristian Mihală

Actualizat 21/10/2021 la 11:56 GMT+3

Cristiano Ronaldo e atât de iubit la Manhcester încât fanii riscă să fie reținuți de poliție doar pentru a-și atinge idolul. Așa s-a întâmplat aseară, când un fan a pătruns pe teren la finalul partidei cu Atalanta, 3-2, pentru a îl îmbrățișa pe Ronaldo.

Ronaldo e idol pentru fanii de pe Old Trafford

Credit imagine: Eurosport

CR7 a fost extrem de speriat aseară, la finalul confruntării din Champions League, United - Atalanta. Un fan intrat pe teren a fost placat de forțele de ordine chiar înainte de a-l îmbrățișa pe lusitan. Acesta era cu spatele și nu a văzut ce se întâmplă, astfel că s-a speriat foarte tare când a fost tras de tricou de suporter, care, deși prins de stewarzi, a făcut totul pentru a îl atinge pe vârf.
Ronaldo a ridicat mâinile și s-a întors speriat, neînțelegând ce se întâmplă, dar apoi a zâmbit, dându-și seama că fanul nu voia nimic altceva decât să interacționeze cu el.
Ronaldo
CITEȘTE ȘI:

Ronaldo, un nou meci memorabil pentru United

Cristiano Ronaldo a ratat câteva oportunități bune pe parcursul jocului împotriva trupei lui Gasperini și se părea că nu e seara lui, dar portughezul și-a demonstrat măreția în minutul 81, când s-a înălțat superb peste apărarea adversă la o centrare a lui Shaw și a plasat perfect mingea cu capul, făcând 3-2, rezultat care a rămas până la final pe tabelă.
Așadar, Ronaldo a marcat pentru al 3-lea meci conscutiv în Champions League, serie pe care a atins-o o singură dată în prima sa perioadă petrecută pe Old Trafford. Golul a fost important pentru că a adus 3 puncte, dar și pentru că a marcat cum se cuvine meciul cu numărul 300 jucat de starul lusitan în tricoul lui Manchester United.
Imediat după finalul meciului, Ronaldo și-a manifestat bucuria, atât pe teren, cât și în mediul on-line, unde a transmis un mesaj sugestiv.
"Da! Teatrul Viselor este în flăcări! Suntem in viață! Suntem Man United și nu renunțăm niciodată! Acesta este Old Trafford!", a scris portughezul pe Twitter imediat după meci.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo