CR7 a fost extrem de speriat aseară, la finalul confruntării din Champions League, United - Atalanta. Un fan intrat pe teren a fost placat de forțele de ordine chiar înainte de a-l îmbrățișa pe lusitan. Acesta era cu spatele și nu a văzut ce se întâmplă, astfel că s-a speriat foarte tare când a fost tras de tricou de suporter, care, deși prins de stewarzi, a făcut totul pentru a îl atinge pe vârf.
Ronaldo a ridicat mâinile și s-a întors speriat, neînțelegând ce se întâmplă, dar apoi a zâmbit, dându-și seama că fanul nu voia nimic altceva decât să interacționeze cu el.
https://i.eurosport.com/2021/10/21/3240428.png
Ligue 1
Tot mai multe voci contestă victoria lui Lionel Messi din cursa pentru Balonul de Aur
ACUM 4 ORE
CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV - PETRESCU, CA ȘI DEMIS DE LA CFR! BOLONI ȘI-A DAT ACORDUL DE PRINCIPIU SĂ VINĂ ÎN GRUIA

Ronaldo, un nou meci memorabil pentru United

Cristiano Ronaldo a ratat câteva oportunități bune pe parcursul jocului împotriva trupei lui Gasperini și se părea că nu e seara lui, dar portughezul și-a demonstrat măreția în minutul 81, când s-a înălțat superb peste apărarea adversă la o centrare a lui Shaw și a plasat perfect mingea cu capul, făcând 3-2, rezultat care a rămas până la final pe tabelă.
Așadar, Ronaldo a marcat pentru al 3-lea meci conscutiv în Champions League, serie pe care a atins-o o singură dată în prima sa perioadă petrecută pe Old Trafford. Golul a fost important pentru că a adus 3 puncte, dar și pentru că a marcat cum se cuvine meciul cu numărul 300 jucat de starul lusitan în tricoul lui Manchester United.
Imediat după finalul meciului, Ronaldo și-a manifestat bucuria, atât pe teren, cât și în mediul on-line, unde a transmis un mesaj sugestiv.
"Da! Teatrul Viselor este în flăcări! Suntem in viață! Suntem Man United și nu renunțăm niciodată! Acesta este Old Trafford!", a scris portughezul pe Twitter imediat după meci.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
FRF are o nouă variantă pentru banca echipei naționale! Ce antrenor au pus pe listă
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Alibec după meciul cu Clinceni! Prima reacție a clubului
ACUM 8 ORE