Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Supărat pe Pique, Țiriac a pus mâna pe telefon și l-a sunat după 2-8 cu Bayern. Ce i-a zis fundașul

Cristian Mihală

Publicat 24/08/2020 la 16:58 GMT+3

Fan declarat al lui Real Madrid, Ion Țiriac a simțit nevoia să îl sune pe Gerard Pique, simbolul Barcelonei, după ce catalanii au fost învinși fără drept de apel în sferturile Champions League, cu Bayern, scor 8-2. Omul de afaceri român a încercat să îi ridice moralul legendarului fundaș blaugrana.

Ion Țiriac, gest superb la adresa lui Pique

Credit imagine: Eurosport

Țiriac și Pique au fost în ultimul an și jumătate în tabere diferite. Dacă până acum diferența de optică avea în vedere fotbalul, având în vedere că fostul mare tenismen e fan al rivalei din Madrid, în 2019 cei doi s-au criticat legat de tenis. "Am ajuns acum să iau lecţii de la un jucător de fotbal cum se face Cupa Davis", spunea Țirac despre Pique, care a fost promotorul noului format al Cupei Davis.
După înfrângerea cu Bayern, scor 8-2, Țiriac a uitat de orice discuție în contradictoriu avută cu Pique și a simțit nevoia să îl sune și să îl îmbărbăteze. Pentru că, dincolo de rivalități și orgolii, fundașul catalan e un fotbalist exponențial pentru sportul spaniol, iar în astfel de momente grele are nevoie de încurajări.
"I-am spus lui Pique: «Băi, e prima dată când nu te înjur! Se întâmplă». I-am spus asta după faimosul 2-8. Mi-a spus: «Băi, Ion, eu am fost primul care a spus că e nevoie de asta, să facem un schimb. Eu sunt primul care iese afară»!", a dezvăluit Țiriac pentru Gazeta Sporturilor.

Ce a spus Pique după Barcelona - Bayern 2-8

Pique s-a arătat extrem de supărat după înfrângerea incredibilă a Barcelonei din sferturile Champions League. Un caracter adevărat, fundașul a dezvăluit că, dacă va fi nevoie, el va fi primul care va pleca de pe Camp Nou. Un lucru e cert: Barcelona are nevoie de schimbări fundamentale și chiar și jucătorii simt asta.
A fost un meci oribil, mă simt teribil. 'Rușine' este cuvântul potrivit. Nu poți juca așa. Nu este nici prima, nici a doua și nici a treia oară când se întâmplă asta. Este foarte dificil, cu toții trebuie să ne gândim la ce s-a întâmplat. Clubul are nevoie de o schimbare și nu vorbesc despre antrenor sau jucători. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Nimeni nu este de neînlocuit. Eu voi fi primul care va pleca dacă va fi nevoie. Am ajuns la fundul lacului | Pique, după dezastrul cu Bayern.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo