Țiriac și Pique au fost în ultimul an și jumătate în tabere diferite. Dacă până acum diferența de optică avea în vedere fotbalul, având în vedere că fostul mare tenismen e fan al rivalei din Madrid, în 2019 cei doi s-au criticat legat de tenis. "Am ajuns acum să iau lecţii de la un jucător de fotbal cum se face Cupa Davis", spunea Țirac despre Pique, care a fost promotorul noului format al Cupei Davis.
După înfrângerea cu Bayern, scor 8-2, Țiriac a uitat de orice discuție în contradictoriu avută cu Pique și a simțit nevoia să îl sune și să îl îmbărbăteze. Pentru că, dincolo de rivalități și orgolii, fundașul catalan e un fotbalist exponențial pentru sportul spaniol, iar în astfel de momente grele are nevoie de încurajări.
"I-am spus lui Pique: «Băi, e prima dată când nu te înjur! Se întâmplă». I-am spus asta după faimosul 2-8. Mi-a spus: «Băi, Ion, eu am fost primul care a spus că e nevoie de asta, să facem un schimb. Eu sunt primul care iese afară»!", a dezvăluit Țiriac pentru Gazeta Sporturilor.
Liga
Detalii uimitoare din contractul lui Pique la Barcelona! A contribuit la destabilizarea clubului
22/09/2022 LA 08:44

Ce a spus Pique după Barcelona - Bayern 2-8

Pique s-a arătat extrem de supărat după înfrângerea incredibilă a Barcelonei din sferturile Champions League. Un caracter adevărat, fundașul a dezvăluit că, dacă va fi nevoie, el va fi primul care va pleca de pe Camp Nou. Un lucru e cert: Barcelona are nevoie de schimbări fundamentale și chiar și jucătorii simt asta.
A fost un meci oribil, mă simt teribil. 'Rușine' este cuvântul potrivit. Nu poți juca așa. Nu este nici prima, nici a doua și nici a treia oară când se întâmplă asta. Este foarte dificil, cu toții trebuie să ne gândim la ce s-a întâmplat. Clubul are nevoie de o schimbare și nu vorbesc despre antrenor sau jucători. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Nimeni nu este de neînlocuit. Eu voi fi primul care va pleca dacă va fi nevoie. Am ajuns la fundul lacului | Pique, după dezastrul cu Bayern.
Liga
4 fotbaliști, OUT de la Barcelona în iarnă! Cine sunt jucătorii de care vor să scape catalanii
21/09/2022 LA 15:37
Liga
Oficialii Barcelonei nu vor să mai audă de Pique! Presa din Spania a dezvăluit dorința catalanilor
11/06/2022 LA 05:57