Chelsea a obţinut biletele de Champions League graţie eşecului lui Leicester cu Tottenham, scor 2-4. Albaştrii depindeau doar de ei, însă nu au putut să obţină nici măcar un punct în deplasarea de la Aston Villa. În prima repriză, Mendy, goalkeeperul formaţiei de pe Stamford Bridge, s-a lovit rău de bară, încercând să scoată o minge şi a trebuit să fie schimbat la pauză, acuzând dureri mari la coaste.
Sunt şanse mari ca senegalezul să fie recuperat până sămbătă, lucru confirmat azi de tehnicianul lui Chelsea.
"Updateul e că încă sperăm ca Mendy să revină alături de noi, la antrenamente, miercuri. A făcut câteva progrese din punct de vedere al gestionării durerilor, nu îi mai dau atât de mari bătăi de cap. E o veste bună asta, dar trebuie să aşteptăm până miercuri, să vedem ce spun doctorii atunci. Sper să îl avem cu noi pentru finala Champions League", a spus Tuchel în conferinţa de presă de azi.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44

Kante va fi recuperat pentru finala Champions League

N'Golo Kante este fără îndoială unul dintre cei mai importanți jucători din lume, chiar dacă cei mai mulți sunt impresionați mai degrabă de jucătorii de atac, care creează faze de poartă și înscriu. Cu plămâni "de oțel", sportivul din Hexagon aleargă, potrivit Opta, în medie cu 2 kilometri mai mult decât orice coechipier de la Chelsea. Lider incontestabil la recuperări și intercepții în ultimele sezoane de Premier League, Kante e inamovibil din primul "11" al lui Chelsea.
Numit de Foden "cel mai bun adversar pe care l-am avut în carieră", francezul excelează la capitolul pregătire fizică, acesta fiind capabil să alerge timp de 90 de minute în același ritm. Munca enormă pe care o depune pe teren are explicații fără doar și poate în moștenirea genetică, însă francezul e 100% dedicat pentru a progresa chiar și la o categorie în care e deja printre cei mai buni din lume. Accidentarea lui a fost o veste teribilă pentru Tuchel, dar sunt şanse mari ca acesta să fie pe teren din primul minut contra lui City.
"Situaţia nu s-a schimbat cu N'Golo, în sensul în care aşteptăm, dar arată bine şi se va întoarce la antrenamente miercuri. Arată bine şi sper că va rămâne aşa până sâmbătă", a mai spus Tuchel.
Finala Champions League, Manchester City - Chelsea, are loc duminică, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE-BLOG pe eurosport.ro.
Premier League
Boehly îi reproșează fostei conduceri a lui Chelsea ratarea unui transfer! Fotbalistul impresionează
22/09/2022 LA 06:27
Bundesliga
Ce planuri au șefii lui Bayern cu Nagelsmann, după înfrângerea de la Augsburg! Posibilul înlocuitor
18/09/2022 LA 16:35