Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, reacție dură după înfrângerea CFR-ului cu Young Boys: "Eu eram luat la mișto, acum e o echipă ofensivă!"

Razvan Circeag

Publicat 12/08/2021 la 09:31 GMT+3

CFR Cluj a pierdut în fața celor de la Young Boys, scor 4-2 la general, și a fost eliminată din Champions League. Dan Petrescu, fostul antrenor al ardelenilor, a răbufnit la adresa criticilor și a comentat despre duelul cu elvețienii.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

După înfrângerea cu Young Boys, echipa lui Marius Șumudică a ratat calificarea în play-off-ul celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Dan Petrescu a venit la CFR Cluj în martie 2019, fiind al doilea mandat în Gruia. Sub conducerea lui, echipa a câștigat campionatul în sezoanele 2018-19 și 2019-20. Apoi au urmat calificări consecutive și în grupele Europa League.

Dan Petrescu: "Vă rog frumos să vă uitați la rezultate!"

Acum, Petrescu a avut o reacție la adresa criticilor lui din perioada în care a activat la CFR și a afirmat că el a întâlnit echipe mai puternice decât formația din Elveția.
"Eu sunt antrenor, nu ar fi corect să vorbesc despre alt antrenor. Antrenorul e antrenor, jucătorul e jucător, gazetarul e gazetar, analistul e analist. Sunt multe lucruri care nu-mi convin, dar ar fi bine să le țin pentru mine.
Dacă spuneam eu că Young Boys are un lot fantastic, eram luat la mișto. Când eu ziceam ce bună e Astana, Slavia, Young Boys, eram luat la mișto. În meci nu s-a văzut niciodată diferența dintre CFR și Sevilla, Lazio sau Dinamo Zagreb.. Nu cred că Young Boys e mai bună decât Lazio, Rennes, Dinamo Zagreb sau Celtic.
Toată lumea zice că a fost diferența prea mare, dar ăștia au fost mai buni decât echipele pe care le-am enumerat mai devreme? Nu cred! Acum se spune că CFR este o echipă ofensivă, iar înainte se spunea că jucăm lungă și pe a doua. Vă rog frumos să vă uitați la rezultate, atât vreau să zic. Puteți analiza, eu nu pot spune ce cred despre CFR", a spus Dan Petrescu la Digisport.
În continuare, CFR Cluj va juca în play-off-ul Europa League, unde se va duela cu Steaua Roșie Belgrad, care a fost eliminată din Champions League de Sheriff Tiraspol, scor general 1-2. Prima partidă se va disputa pe 19 august în Serbia, returul fiind programat pe 26 august, la Cluj.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Tottenham - Manchester City va fi duminică de la ora 18.30 la Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo