Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu-mi place falsitatea!" Adevăratul motiv pentru care Simeone a refuzat să dea mâna cu Klopp după meciul de la Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 02/11/2021 la 14:37 GMT+2

Atletico Madrid o va înfrunta pe Liverpool miercuri, de la ora 22:00, pe Anfield, într-un meci din a patra etapă a grupelor Champions League. Înaintea deplasării în Anglia, Diego Simeone a vorbit despre adevăratul motiv pentru care a refuzat să dea mâna cu Jurgen Klopp la finalul partidei din tur.

Diego Simeone, Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool s-a impus pe Wanda Metropolitano, scor 2-3, în fața lui Atletico Madrid, în urma unui meci spectaculos din a treia etapă a grupelor Champions League. Imediat după fluierul final, Diego Simeone a alergat către vestiare, fără să mai dea mâna cu Jurgen Klopp.
Astăzi, înainte de a face deplasarea spre Anglia, antrenorul campioanei Spaniei a vorbit despre momentul controversat de la finalul partidei de pe Wanda Metropolitano. Diego Simeone a spus că în general nu îi place să dea mâna cu omologul său după meci, cei doi antrenori având de obicei stări de spirit diferite. Tehnicianul a declarat că îl respectă pe Jurgen Klopp, dar că nu poate fi fals dacă nu simte să facă un gest.
"Am mai spus-o și după meci. Nu îmi place să salut la finalul partidelor. Nu îl cunosc foarte bine pe Klopp, dar știu că este un antrenor grozav. Nu-mi place să salut după meciuri, știu că este un gest cavaleresc în Anglia, dar eu nu consider acest lucru. Nu-mi place falsitatea pe care o implică", a spus Simeone la conferința de presă în care a vorbit și despre faptul că rezultatul meciului de pe Anfield poate fi unul diferit de cel înregistrat în meciul tur doar dacă echipa va avea claritate și putere.

Reacția lui Klopp după gestul lui Simeone

Jurgen Klopp nu s-a supărat pe Simeone pentru faptul că a plecat foarte repede de pe teren, evitând să dea mâna cu el. Imediat după meci, tehnicianul lui Liverpool a vorbit despre momentul de la finalul partidei, spunând că l-a scuzat pe omologul său, considerându-i gestul ca fiind determinat de faptul că amândoi erau încă în febra partidei.
"Am vrut să dau mâna cu el, dar el alerga. Nu cred că a făcut ceva greșit. Sunt mai mult dezamăgit de reacția mea, dar amândoi suntem foarte pasionați de ce facem. El era nervos din cauza meciului, nu pe mine. Nimic mai mult. Când ne vom revedea, 100% vom da mâna", a declarat Jurgen Klopp pentru BT Sport.
Meciul retur dintre Liverpool și Atletico Madrid este programat miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro. În acest moment, după primele 3 etape ale grupelor, Liverpool este liderul grupei B, cu 9 puncte, în timp ce Atletico se află pe locul 2, la egalitate de puncte (4) cu FC Porto. AC Milan ocupă ultimul loc al grupei, cu 0 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo