Liverpool s-a impus pe Wanda Metropolitano, scor 2-3, în fața lui Atletico Madrid, în urma unui meci spectaculos din a treia etapă a grupelor Champions League. Imediat după fluierul final, Diego Simeone a alergat către vestiare, fără să mai dea mâna cu Jurgen Klopp.
Astăzi, înainte de a face deplasarea spre Anglia, antrenorul campioanei Spaniei a vorbit despre momentul controversat de la finalul partidei de pe Wanda Metropolitano. Diego Simeone a spus că în general nu îi place să dea mâna cu omologul său după meci, cei doi antrenori având de obicei stări de spirit diferite. Tehnicianul a declarat că îl respectă pe Jurgen Klopp, dar că nu poate fi fals dacă nu simte să facă un gest.
"Am mai spus-o și după meci. Nu îmi place să salut la finalul partidelor. Nu îl cunosc foarte bine pe Klopp, dar știu că este un antrenor grozav. Nu-mi place să salut după meciuri, știu că este un gest cavaleresc în Anglia, dar eu nu consider acest lucru. Nu-mi place falsitatea pe care o implică", a spus Simeone la conferința de presă în care a vorbit și despre faptul că rezultatul meciului de pe Anfield poate fi unul diferit de cel înregistrat în meciul tur doar dacă echipa va avea claritate și putere.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00

Reacția lui Klopp după gestul lui Simeone

Jurgen Klopp nu s-a supărat pe Simeone pentru faptul că a plecat foarte repede de pe teren, evitând să dea mâna cu el. Imediat după meci, tehnicianul lui Liverpool a vorbit despre momentul de la finalul partidei, spunând că l-a scuzat pe omologul său, considerându-i gestul ca fiind determinat de faptul că amândoi erau încă în febra partidei.
"Am vrut să dau mâna cu el, dar el alerga. Nu cred că a făcut ceva greșit. Sunt mai mult dezamăgit de reacția mea, dar amândoi suntem foarte pasionați de ce facem. El era nervos din cauza meciului, nu pe mine. Nimic mai mult. Când ne vom revedea, 100% vom da mâna", a declarat Jurgen Klopp pentru BT Sport.
Meciul retur dintre Liverpool și Atletico Madrid este programat miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro. În acest moment, după primele 3 etape ale grupelor, Liverpool este liderul grupei B, cu 9 puncte, în timp ce Atletico se află pe locul 2, la egalitate de puncte (4) cu FC Porto. AC Milan ocupă ultimul loc al grupei, cu 0 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Premier League
Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo
14/11/2022 LA 07:50
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14