Bayern Munchen a nu a reușit să răstoarne soarta dublei cu Villarreal. După 1-0 pentru iberici în turul din Spania, Bayern pornea totuși cu prima șansă la calificare, având în vedere că juca returul acasă și Nagelsmann avea la dispoziție o echipă mult mai valoroasă decât Nagelsmann.
Înainte de meciul de pe Allianz Arena, antrenorul bavarezilor chiar scotea în evidență că formația sa a scăpat ieftin în tur și trebuie să profite de acest lucru.
"În primul meci noi am făcut o multitudine de greșeli. Ei au făcut una singură, aceea că ne-au lăsat în viață. Trebuie să-i taxăm pentru asta", spunea Nagelsmann la conferința de presă.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bayern a dominat autoritar meciul de pe Allianz Arena și golul lui Lewandowski din startul reprizei secunde a adus o oarecare liniște în tabăra bavarezilor. A urmat o presiune imensă la poarta adversă și o mare ocazie ratată de Muller, dar golul izbăvirii a venit pentru oaspeți. Pe fondul unei dominări clare a lui Bayern, Samuel Chukwueze a finalizat perfect un contraatac școală, iar golul său a dus-o pe Villarreal în semifinale. A fost primul șut pe poartă al ibericilor în meciul retur. La fel se întâmplase și în prima partidă, dar fotbalul a demonstrat de atâtea ori că nu trebuie să domini un meci pentru a-l câștiga.

Cuvintele s-au întors împotriva lui Nagelsmann

Golul lui Chukwueze a venit după o pasă ideală a lui Gerard Moreno, care la final a avut un discurs extrem de interesant. Acesta a spus că vorbele lui Nagelsmann i-au motivat pe el și pe colegii săi și a ținut să puncteze că Villarreal a profitat tocmai de eroarea pe care antrenorul lui Bayern o pomenise cu o zi înainte, dar în sens invers.
"Suntem foarte fericiți. M-am gândit de la tragerea la sorți că ne putem califica. Știam că este o provocare dificilă, contra uneia dintre cele mai bune echipe din lume, dar credința mișcă munții. Noi am crezut mereu. S-a spus că în prima manșă am făcut greșeala de a nu-i "termina", dar acele comentarii ne-au motivat. Și ei au făcut greșeala să nu ne omoare și am am marcat golul care ne-a oferit calificarea. Ceea ce am reușit este fantastic. Am jucat împotriva unor formații foarte mari și am ajuns în semifinale. Meritam această calificare.", a spus Gerard Moreno, citat de as.com.
Villarreal este pentru a 2-a oasă în istorie în semifinalele Champions League. Prima dată a fost eliminată de Arsenal, în sezonul 2005-2006. Acum, ibericii vor avea cel mai probabil ca adversară tot o echipă din Premier League, pe Liverpool, care are șanse imense de a ajunge în careul de ași după ce s-a impus în tur cu 3-1.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58