Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Koke îi acuză pe jucătorii lui Manchester City că au tras de timp: "Pe noi ne critică, să vedem ce vor spune azi"

Alex Masgras

Publicat 14/04/2022 la 00:58 GMT+3

Manchester City s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, după ce a trecut de Atletico Madrid în sferturi. În returul de pe Wanda Metropolitano, scorul a fost 0-0, iar căpitanul madrilenilor, Koke, a acuzat-o pe City că a tras de timp.

Koke Resurrección

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a obținut calificarea în semifinalele UEFA Champions League, după ce a încheiat la egalitate partida de pe Wanda Metropolitano cu Atletico Madrid, scor 0-0. Echipa lui Pep Guardiola a câștigat cu 1-0 pe teren propriu, iar remiza de miercuri seară a fost suficientă pentru a obține calificarea în penultimul act.
Cu toate acestea, partida de la Madrid a fost plină de momente tensionate între jucătorii celor două echipe, în mod special în ultimele minute. Felipe a văzut cartonașul roșu, după un fault asupra lui Foden, care a dus și la formarea unui meleu între jucătorii celor două echipe. Koke, căpitanul echipei lui Diego Simeone, a declarat că este mândru de efortul depus de colegii săi și i-a acuzat pe "cetățeni" că au tras de timp:
"Sunt mândru de coechipierii mei, pentru efortul pe care l-au depus. Nu avem ce să reproșăm echipei. De asemenea, sunt mândru de suporterii noștri, care ne-au susținut în continuare, chiar dacă am pierdut.
Am avut șansele noastre, nu am profitat de el și felicităm adversarul nostru, dar Atleti merita mai mult. Nu știu ce s-a întâmplat la intrarea lui Felipe. Ei s-au aruncat pe teren, au tras de timp. Lumea ne critică mereu noi pentru asta, să vedem ce vor spune oamenii astăzi.
Atletico v Manchester City
Suntem răniți, dar mândri. Niciodată nu vom înceta să credem în noi. Acum obiectivul nostru este să ne calificăm în sezonul următor de Champions League", a declarat Koke la finalul partidei, citat de AS.
Citește și:

Manchester City o va întâlni în semifinale pe Real Madrid

După eliminarea din UEFA Champions League, Atletico se va concentra acum pe restul partidelor din La Liga. Echipa lui Diego Simeone se află pe locul 4, cu 57 de puncte, la un singur punct față de Betis, ocupanta locului 5. Poziția ocupată de madrileni în acest moment este ultima care duce în grupele UEFA Champions League în sezonul viitor. Următoarea partidă a lui Atletico va avea loc duminică, pe teren propriu, contra lui Espanyol.
În ceea ce o privește pe Manchester City, echipa lui Pep Guardiola o va întâlni în semifinalele Champions League pe Real Madrid. Cele două s-au întâlnit ultima oară în sezonul 2019/20, în faza optimilor de finală, iar "cetățenii" au fost cei care au mers mai departe atunci.
Cealaltă semifinală se va disputa între Liverpool și Villarreal. "Cormoranii" au trecut în sferturi de Benfica, în timp ce echipa lui Unai Emery a produs surpriza acestui sezon, după ce a eliminat-o pe Bayern Munchen.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo