Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată cotele pentru câștigarea UEFA Champions League 2023, după victoria lui Manchester City cu Bayern

Alex Masgras

Publicat 12/04/2023 la 10:26 GMT+3

Manchester City a defilat marți seară pe Etihad, în partida cu Bayern Munchen din manșa tur a sferturilor de finală UEFA Champions League. "Cetățenii" s-au impus cu 3-0 și sunt cotați cu prima șansă la câștigarea trofeului, după victoria de seara trecută.

A view of the UEFA Champions League trophy ahead of the UEFA Champions League 2022/23 Round of 16 draw at the UEFA Headquarters, The House of the European Football,

Credit imagine: Getty Images

Manchester City e cu un pas în semifinalele UEFA Champions League, după victoria categorică în fața celor de la Bayern Munchen, scor 3-0, în manșa tur a sferturilor de finală. Echipa lui Pep Guardiola a depășit-o la toate capitolele pe formația pregătită de Thomas Tuchel, având un avantaj confortabil înaintea returului de săptămâna viitoare.
"Cetățenii" speră să spargă gheața în acest sezon și să câștige în premieră trofeul UEFA Champions League. Ajuns încă din 2016 pe Etihad, Pep Guardiola nu a reușit să cucerească trofeul alături de City, în ciuda faptului că pe plan intern a dominat fotbalul englez fără drept de apel.
După victoria de marți seară, Manchester City este principala favorită la câștigarea UEFA Champions League, având o cotă de 2, potrivit oddschecker.com. Șansele celor de la Bayern Munchen au scăzut considerabil după înfrângerea de pe Etihad, trupa lui Thomas Tuchel având cota 41 pentru câștigarea trofeului.
Citește și:

Cotele pentru câștigarea UEFA Champions League 2023

  • Manchester City – 2
  • Napoli – 6
  • Real Madrid – 7,5
  • Inter – 9
  • Chelsea – 17
  • AC Milan – 21
  • Bayern Munchen – 41
  • Benfica – 81
Pe lângă duelul de pe Etihad, marți seară a mai avut loc partida dintre Benfica și Inter de pe Estadio da Luz. Înaintea returului de pe San Siro, Inter a luat prima opțiune pentru calificarea în semifinalele competiției, după victoria cu 2-0.
Miercuri seară vor avea loc celelalte două sferturi de finală din UEFA Champions League. Real Madrid primește vizita celor de la Chelsea, într-o reeditare a sferturilor de finală din sezonul trecut, în timp ce Napoli merge pe San Siro, pentru manșa tur cu AC Milan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo