Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp sare în apărarea jucătorilor săi: "Până și Ronaldo și Messi își pierd încrederea"

Alex Masgras

Publicat 03/10/2022 la 18:34 GMT+3

Jurgen Klopp și-a menajat jucătorii după începutul slab de sezon. Liverpool se află doar pe locul 9 în Premier League, după șapte partide disputate. Antrenorul german a declarat că jucătorii săi resimt presiunea, iar acum caută să își regăsească încrederea, după startul dezamăgitor de sezon.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp nu și-a pierdut speranța în echipa sa. După un început dezamăgitor de sezon, Liverpool se află pe locul 9 în Premier League, dar antrenorul german are în continuare încredere în jucătorii săi. Înaintea partidei de pe Anfield cu Rangers din grupele UEFA Champions League, Klopp a vorbit de lipsa de încredere a "cormoranilor":
"Oamenii pot întreba cum se poate ca acești jucători să nu mai aibă încredere. Credeți că încrederea lui Ronaldo este la un nivel ridicat în acest moment? Iar el a fost ani de zile cel mai bun jucător din lume. Acum lucrurile nu merg în favoarea lui, nu mai e la fel. Ni se întâmplă tuturor. Lionel Messi nu a fost același jucător sezonul trecut.
Trebuie să muncești, să iei lucrurile mici și să faci pași în direcția cea bună. Să fii pregătit când revine încrederea. Într-un sport individual te poți lupta cu asta. Într-un sport de echipă trebuie să o facă toată lumea și este mai complicat", a declarat Jurgen Klopp.
Citește și:

Liverpool, pe locul 9 în Premier League, după 7 partide

Liverpool traversează o perioadă dificilă în acest început de sezon. Echipa lui Jurgen Klopp se află pe locul 9 în acest moment, după 7 partide disputate, acumulând doar 10 puncte. În ultima etapă, Liverpool a remizat pe teren propriu cu Brighton, scor 3-3.
Pentru Liverpool urmează acum duelul cu Rangers de marți seară din UEFA Champions League de pe teren propriu. În Grupa A, Liverpool se află pe locul al doilea, cu 3 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, Ajax. Napoli este liderul grupei, cu 6 puncte, în timp ce Rangers se află pe ultimul loc, cu 0 puncte.
La finalul săptămânii, Liverpool va avea o deplasare dificilă pe Emirates, acolo unde o va întâlni pe Arsenal. Echipa lui Mikel Arteta se află pe primul loc în Premier League, cu un punct deasupra celor de la Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo