Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen - Arsenal | Suporterii "tunarilor", nevoiți să plătească sume uriașă pentru un bilet

Nicu Savin

Publicat 17/04/2024 la 17:20 GMT+3

Meciul din sferturile Champions League dintre Bayern și Arsenal prezintă un interes sporit pentru fanii lui londonezilor, care au mers în număr mare la Munchen, chiar dacă nu aveau bilet. Suporterii "tunarilor" au alocate 3.779 de locuri pentru duelul de pe Allianz Arena, iar prețurile pe piața neagră ating sume colosale pentru orice om de rând.

Leroy Sane of Bayern Munich is tackled by William Saliba of Arsenal leading to a penalty decision for Bayern Munich during the UEFA Champions League quarter-final first leg match between Arsenal FC and FC Bayern München at Emirates Stadium on April 09, 20

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alina Chiță
[Prețul unui bilet cumpărat în ziua meciului dintre Bayern Munchen și Arsenal a ajuns la 6.000 de lire sterline, potriviti MailOnline. Cererea foarte mare a făcut ca site-urile secundare, unde se vând bilete la negru, să ceară mii de euro pentru un loc.
Un site oferea un bilet pentru meciul din această seară la un preț amețitor de 4.000 de lire sterline. La prețul propriu-zis al biletului se adaugă o taxă de rezervare de 1.500 de lire sterline, ceea ce înseamnă că un suporter al lui Arsenal trebuie să plătească pentru un meci unic costul mediu a trei abonamente la un club din Premier League.

Meciul dintre Bayern Munchen și Arsenal, un prilej de făcut profit pentru companiile aeriene

Prețurile biletelor au crescut atât de mult pentru că mii de fani ai lui Arsenal au făcut deplasarea la Munchen chiar dacă nu au bilet. Aceștia speră să găsească în ultima clipă, dar e greu de crezut că o vor face la prețuri decente. În plus, există puțini fani ai lui Bayern dispuși să-și cedeze locul.
Faptul că site-urile secundare de bilete profită de pe urma acestor cazuri este cunoscut, dar la fel procedează și companiile aeriene, profitând la rândul de pe urma fanilor. În ziua de joi, după meciul din Champions League, costul zborurilor din Germania către Marea Britanie a crescut considerabil.
Compania aeriană low-cost EasyJet cere 800 de lire sterline pentru un bilet dus-întors către Londra, același preț ca pentru un bilet dus-întors la New York. Și alte companii aeriene și-au majorat prețurile, un zbor spre Heathrow cu British Airways fiind vândut cu 681 de lire sterline.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo