Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, avantaj contra lui Bayern? Cererea făcută către La Liga după calificarea în semifinalele UCL

Andrei Nicolae

Publicat 18/04/2024 la 22:40 GMT+3

Real Madrid s-a calificat miercuri seara în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a trecut în mod dramatic de Manchester City la loviturile de departajare. Imediat după accederea în "careul de ași", clubul blanco a înaintat o cerere către La Liga, prin care își exprima intenția de a reprograma un meci care urmează să aibă loc chiar înainte de meciul cu Bayern Munchen.

Vinicius Junior (L) and Jude Bellingham of Real Madrid celebrates victory after the UEFA Champions League quarter-final second leg match between Manchester City and Real Madrid CF at Etihad Stadium

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a obținut o calificare dramatică în semifinalele Ligii Campionilor, după ce s-a impus la penalty-uri în fața lui Manchester City. Pentru un loc în marea finală, formația lui Ancelotti urmează să dea piept cu Bayern Munchen, care a trecut de Arsenal în sferturi.
După ce și-a asigurat locul în semifinalele competiției europene intercluburi, conducerea Realului a înaintat o cerere către La Liga ce o poate avantaja în vederea partidei tur contra bavarezilor. Madrilenii vor juca contra lui Bayern pe 30 aprilie și ar fi trebuit să o întâlnească înainte pe Real Sociedad pe data de 27 în campionat.
De aceea, Realul a cerut să joace contra bascilor cu o zi mai devreme, pe 26, pentru a avea o zi în plus de odihnă, iar această rugăminte a fost și acceptată de către La Liga, potrivit Marca. Astfel, madrilenii vor avea trei zile pline de pregătire în care se vor putea concentra pe duelul cu Bayern din tur, plus ziua meciului propriu-zis.
De cealaltă parte, Bayern încă nu a făcut vreo astfel de cerere și ar trebui să joace pe 27 în Bundesliga. Această zi de odihnă se poate dovedi a fi un avantaj pentru Real Madrid, însă rămâne de văzut ce urmări va avea solicitarea clubului iberic.
Citește și:

CUM ARATĂ COTELE LA CÂȘTIGAREA TROFEULUI CHAMPIONS LEAGUE ÎNAINTE DE SEMIFINALE

În urma stabilirii tabloului semifinalelor, casele de pariuri și-au actualizat cotele la câștigarea trofeului. Marea favorită a bookmaker-ilor, campioana en-titre Manchester City, a fost eliminată, iar acum specialiștii o văd pe Real Madrid cu cele mai mari șanse la titlu.
Conform caselor de pariuri, "galacticii", care erau pe locul 4 în topul favoritelor înaintea returului de pe Etihad, au acum o cotă de doar 2,4 la câștigarea trofeului Champions League.
PSG, care era cotată cu 17 înainte de manșa secundă a sferturilor, are a doua cea mai mare șansă la a pune mâna pe trofeu, fiind cotată cu 3,5, iar Bayern Munchen completează podiumul, cu o cotă de 3,75.
Echipa pe care bookmaker-ii o văd cu cele mai mici șanse la trofeu este Borussia Dortmund, care este cotată cu 10.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo