Denis Alibec (31 de ani) a intrat în ultima parte a jocului Bosnia – România (min. 74), dar a resimțit probleme musculare după aproximativ 10 minute.
La antrenamentul de miercuri seara de la Mogoșoaia, atacantul formației Atromitos nu a participat. În cursul zilei de azi a efectuat un control medical pentru a se stabili exact diagnosticul, iar după aflarea rezultatului, selecționerul Edi Iordănescu a fost anunțat că nu va mai putea conta pe el la următoarele partide din această perioadă, cu Finlanda (sâmbătă, ora 21:45) și Muntenegru, ambele programate la București.
Liga Națiunilor UEFA
Care este starea de spirit a lui Edi Iordănescu după debutul în Liga Națiunilor! "Se va ridica"
26/06/2022 LA 14:16

Denis Alibec ratează meciurile cu Finlanda și Muntenegru din Liga Națiunilor

"După ce l-a pierdut pe Iulian Cristea în meciul de la Podgorica, selecționerul Edward Iordănescu nu se va putea baza nici pe Denis Alibec în următoarele două jocuri.
În urma examenului RMN efectuat în această dimineață, s-a constatat faptul că, în timpul partidei de la Zenica, atacantul de 31 de ani a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi, devenind și el indisponibil pentru jocurile cu Finlanda (11 iunie) și Muntenegru (14 iunie).
În lotul lui Edward Iordănescu au rămas 28 de jucători", a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.
Așadar, România mai are în lot un singur nr. 9, pe George Pușcaș. Andrei Ivan poate fi și el o soluție pentru posrtul respectiv.
România a ratat startul în Liga Națiunilor, fiind înfrântă în primele două jocuri din cadrul grupei B3, al doilea eșalon valoric. După 0-2 cu Muntenegru, tricolorii au cedat și în Bosnia, cu 1-0. Acum vor lupta pentru evitarea retrogradării în Liga C.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variantă ar putea avea România după Edi Iordănescu! "Ne limităm mult aria de selecție"
20/06/2022 LA 08:20
Liga Națiunilor UEFA
Critici dure la adresa FRF: "Aici s-a dorit să se ajungă!" Ce jucător a fost mustrat de Mircea Sandu
17/06/2022 LA 20:14