Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Alibec ratează meciurile cu Finlanda și Muntenegru din Liga Națiunilor

Andrei Nicolae

Actualizat 09/06/2022 la 17:59 GMT+3

Atacantul Denis Alibec s-a accidentat la ultimul joc susținut de România în Bosnia, pierdut cu scorul de 1-0.

Denis Alibec, la naționala României

Credit imagine: facebook

Denis Alibec (31 de ani) a intrat în ultima parte a jocului Bosnia – România (min. 74), dar a resimțit probleme musculare după aproximativ 10 minute.
La antrenamentul de miercuri seara de la Mogoșoaia, atacantul formației Atromitos nu a participat. În cursul zilei de azi a efectuat un control medical pentru a se stabili exact diagnosticul, iar după aflarea rezultatului, selecționerul Edi Iordănescu a fost anunțat că nu va mai putea conta pe el la următoarele partide din această perioadă, cu Finlanda (sâmbătă, ora 21:45) și Muntenegru, ambele programate la București.

Denis Alibec ratează meciurile cu Finlanda și Muntenegru din Liga Națiunilor

"După ce l-a pierdut pe Iulian Cristea în meciul de la Podgorica, selecționerul Edward Iordănescu nu se va putea baza nici pe Denis Alibec în următoarele două jocuri.
În urma examenului RMN efectuat în această dimineață, s-a constatat faptul că, în timpul partidei de la Zenica, atacantul de 31 de ani a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi, devenind și el indisponibil pentru jocurile cu Finlanda (11 iunie) și Muntenegru (14 iunie).
În lotul lui Edward Iordănescu au rămas 28 de jucători", a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.
Așadar, România mai are în lot un singur nr. 9, pe George Pușcaș. Andrei Ivan poate fi și el o soluție pentru posrtul respectiv.
România a ratat startul în Liga Națiunilor, fiind înfrântă în primele două jocuri din cadrul grupei B3, al doilea eșalon valoric. După 0-2 cu Muntenegru, tricolorii au cedat și în Bosnia, cu 1-0. Acum vor lupta pentru evitarea retrogradării în Liga C.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo