Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FRF a anunțat prețul biletelor la meciurile României cu Finlanda și Bosnia din Liga Națiunilor

Romeo Ene

Publicat 01/09/2022 la 20:12 GMT+3

Naționala României mai are de disputat două partide din Liga Națiunilor, prima în deplasare cu Finlanda, iar a doua pe teren propriu cu Bosnia și Herțegovina.

Suporteri România

Credit imagine: Getty Images

Meciul cu Finlanda va avea loc pe 23 septembrie, în timp ce duelul cu Bosnia și Herțegovina se va disputa 3 zile mai târziu.
Federația Română de Fotbal a venit astăzi cu noi precizări legate de achiziționarea biletelor pentru aceste două partide.
Astfel, vineri, 2 septembrie, vor fi puse în vânzare biletele pentru cele două meciuri din Liga Națiunilor, iar biletul pentru meciul cu Finlanda, de la Helsinki, va costa în jur de 171 de lei.
Meciul cu Bosnia se va disputa pe stadionul Giulești, iar prețul biletelor va fi între 25 și 60 de lei.
"FINLANDA – ROMÂNIA
Prețul unui tichet este de 171 de lei (35 euro), iar data limită pentru achiziționarea biletelor la partida de la Helsinki este joi, 15 septembrie, ora 23:00. Livrarea biletelor către cumpărători se va face prin e-mail, în format e-ticket. Suporterii sunt rugați să consulte periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe pentru noutăți privind condițiile de călătorie în Finlanda.
ROMÂNIA – BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA
Prețul unui tichet este de 25 de lei la peluze și 60 de lei la tribune.
Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor "Tribuna 2 Family Zone", alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.
Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.
Tot vineri, 2 septembrie, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro vor fi disponibile și biletele pentru meciurile naționalelor U21 și U20 din această lună de pe teren propriu:
Vineri, 23 septembrie, Cluj Arena (Cluj-Napoca): România U21 – Spania U21
Luni, 26 septembrie, stadion Francisc Neuman (Arad): România U20 – Germania U20
Marți, 27 septembrie, stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca): România U21 – Țările de Jos U21", precizează FRF.
În prima partidă a naționalei de pe noul Giulești, disputată pe 11 iunie, a venit și primul succes din Nations League, cu 1-0, într-o atmosferă în care elevii lui Edward Iordănescu s-au simțit fotbaliști, fiind susținuți din tribune de la primul până la ultimul fluier al arbitrului.
De asemenea, deși tricolorii veneau după două eșecuri în debutul actualei ediții a competiției, la fel ca în partida cu Finlanda, sold-out a fost și la următorul meci de pe teren propriu, acea umilință pe care am primit-o din partea celor din Muntenegru, scor 3-0. Și atunci, fotbaliștii de pe teren s-au bucurat de susținerea publicului prezent pe stadion, chiar dacă la final au existat momente tensionate.
Va fi pentru a treia oară când România va juca pe teren propriu pe noul stadion al Rapidului, după ce, în primul meci acasă din 2022 s-a ales stadionul din Ghencea.
CITEȘTE ȘI:

Programul României în Liga Națiunilor

Cu doar 3 puncte după primele 4 etape și cu un scenariu al retrogradării în cea de-a treia ligă valorică a competiției tot mai aproape, România speră să obțină două victorii în deplasarea din Finlanda și în partida de pe teren propriu cu care va încheia campania.
În caz contrar, semnalele Federației sunt că Edward Iordănescu probabil nu va mai continua pe banca tricolorilor și în campania de calificare la EURO 2024, pentru că e clar că venirea sa nu a produs șocul pozitiv pe care toată lumea îl aștepta.
Pe 23 septembrie se va disputa Finlanda – România, de la 21:45, la Helsinki, iar trei zile mai târziu, pe 26 septembrie, de la aceeași oră, tricolorii vor avea startul ultimului duel al grupei.
Va fi, totodată, ultimul meci al naționalei României pe teren propriu în acest an, urmând ca din 2023 să revină pentru partidele din cadrul grupei de calificare la următoarea ediție a Campionatului European, care se va desfășura în Germania. Tragerea la sorți a preliminariilor va avea loc pe 9 octombrie, la Frankfurt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo