Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reduceri pentru suporterii României la meciurile de acasă din Liga Națiunilor! Anunțul FRF

Bianca Dumitru

Publicat 08/06/2022 la 16:40 GMT+3

După primele două meciuri din Liga Națiunilor disputate în deplasare, pentru echipa națională a României urmează două partide pe teren propriu. FRF încearcă să-i convingă pe suporteri să meargă la stadion, făcând reduceri pentru bilete.

România

Credit imagine: Getty Images

Echipa națională a României a început cu stângul noul sezon din Liga Națiunilor. "Tricolorii" au fost învinși în meciurile din deplasare cu Muntenegru și Bosnia și Herțegovina, nereușind să înscrie vreun gol în cele 180 de minute.
Acum, pentru jucătorii lui Edi Iordănescu urmează duelurile cu Finlanda și Muntenegru, programate pe teren propriu, pe noua arenă din Giulești, sâmbătă, 11 iunie, și marți, 14 iunie.
Pentru partidele din Liga Națiunilor, Federația Română de Fotbal a stabilit inițial prețuri destul de mari pentru bilete. Ulterior, oficialii s-au gândit să le facă unele reduceri suporterilor pentru a-i motiva să meargă și să-i susțină pe "tricolori".
Astfel, în contextul împlinirii a 100 de ani de existență a echipei naționale, șefii FRF au anunțat că biletele în peluze pentru partidele de pe stadionul lui Rapid vor fi reduse, de la 45 la 25 de lei.
"Echipa Națională a României mulțumește celor 290 de suporteri prezenți la Podgorica și celor 331 de la Zenica! De asemenea, azi, 8 iunie, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la primul joc de fotbal al României, suporterii beneficiază de preț redus la bilet în peluze, la meciurile cu Finlanda, 11 iunie, și Muntenegru, 14 iunie!
Astfel, suporterii vor putea să achite 25 de lei, un preț special, redus de la 45 de lei! Pentru a beneficia de reducere, fanii trebuie să folosească codul Tricolori100 la achiziția tichetelor. Acestea pot fi procurate online, la adresele bilete.frf.ro și bilete.ro, dar și în aplicația Fan Arena, precum și la casele de bilete de la stadionul Giulești, deschise în data de 8 iunie, în intervalul orar 12:00 - 20:00. Oferta este valabilă doar în data de 8 iunie!", se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.
Citește și:

Maxim: "Avem nevoie de suportul lor"

Alexandru Maxim a vorbit, la finalul partidei din Bosnia și Herțegovina, despre susținerea la care se așteaptă pentru meciurile de pe teren propriu.
Mijlocașul a spus că speră ca suporterii primei reprezentative să vină la partida cu Finlanda, de sâmbătă, în ciuda dezamăgirii pe care, cel mai probabil, o simt ca urmare a primelor două înfrângeri din Liga Națiunilor.
"Nu știu cât de motivată e lumea să vină la stadion cu Finlanda. Noi ne dorim să vină la stadion și să ne susțină, avem nevoie de suportul lor. Sper să fie un stadion plin în Giulești. Iar noi trebuie să le oferim motive suporterilor să ne susțină și să fie alături de noi.
Dacă vor vedea determinare și o atitudine pozitivă din partea noastră, atunci îi vom atrage alături de noi. Sper ca ușor-ușor să aducem și rezultate pozitive", a declarat Alexandru Maxim.

PROGRAMUL URMĂTOARELOR ETAPE DIN LIGA NAȚIUNILOR

  • 11 iunie 2022: Muntenegru - Bosnia și Herțegovina (ora 16:00), ROMÂNIA - Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina - Finlanda (ora 21:45), ROMÂNIA - Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022: Bosnia și Herțegovina - Muntenegru (ora 21:45), Finlanda - ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022: Muntenegru - Finlanda (ora 21:45), ROMÂNIA - Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo