Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alaves a confirmat 15 cazuri de teste pozitive cu coronavirus

Sebastian Ujica

Publicat 18/03/2020 la 18:58 GMT+2

Echipa din La Liga, Alaves, a anunțat pe rețelele de socializare că a înregistrat nu mai puțin de 15 cazuri de persoane testate pozitiv cu COVID-19.

Deportivo Alaves

Credit imagine: Getty Images

Alaves a anunțat sâmbata trecută că doi membri ai staff-ului tehnic au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Situația s-a agravat iar astăzi cei de la Alaves au anunțat alte 15 noi cazuri în cadrul clubului.
Cei de la Alaves au mai anunțat că niciuna din cele 15 persoane testate pozitiv cu COVID-19 nu a avut simptome.

15 persoane testate pozitiv la Alaves

Cei de la Alaves au mai menționat că echipa de baschet a clubului care se antrena la aceeași bază cu echipa de fotbal nu a fost afectată, testele ieșind negative în cazul acestora.
Au avut loc 15 testări pozitive, 3 dintre acestea fiind de la prima echipă a lui Deportivo Alaves și 7 din membrii staff-ului tehnic al echipei. Niciun membru al Kirolbet Baskonia (echipa de baschet a clubului) nu a fost testat pozitiv. Au existat și alți 5 angajați ai clubului care au fost afectați
Clubul a efectuat teste în concordanță cu politica de responsabilitate către oamenii care formează familia noastră și rezultate au arătat că a fost cea mai bună și rapidă metodă de a descoperi cazurile și de a pune în aplicare măsurile necesare pentru a preveni răspândirea
Spania este a doua cea mai afectată țară a Europei în urma pandemiei de coronavirus cu peste 14.000 de cazuri și 558 de persoane decedate. Oamenii pot părăsi casele doar pentru activități esențiale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo