În vârstă de 34 de ani, Lionel Messi, de 6 ori câştigător al Balonului de Aur, a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, care l-a recrutat în 2001, când avea doar 13 ani. El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în La Liga şi patru Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.
Toată lumea la Barcelona se aștepta ca înțelegerea lui Messi să se prelungească pe Camp Nou, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar duminică, în cadrul unei conferințe de presă, Leo Messi și-a luat rămas bun de la club și colegi plângând ca un copil. Presa din Spania a reușit să afle ce mesaj le-a transmis Leo colegilor când a aflat că al său contract nu poate fi prelungit.

Cum au aflat colegii lui Messi că Leo pleacă de la Barcelona

Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG! Cum au făcut parizienii 700 de milioane de € pe spatele starului
24/06/2022 LA 12:30
Jurnalista Veronica Brunati a dezvăluit ce mesaj le-a trimis Leo Messi colegilor pe grupul de WhatsApp al jucătorilor Barcelonei: "Nu vreau să plec. Nu se mai poate face nimic acum, nu mai sunt bani. Clubul este foarte rău și nu-mi poate prelungi contractul", a fost mesajul lui Leo pentru colegii de la Barcelona.
În vara trecută, fotbalistul argentinian a cerut rezilierea contractului său cu Barcelona, din cauza lipsei de rezultate din ultimii ani şi a dezacordurilor cu fosta conducere a clubului, dar în final a acceptat să-şi respecte angajamentul. La momentul respectiv, presa sportivă internaţională anunţa că Messi urma să semneze cu echipa engleză Manchester City pregătită de Pep Guardiola, fostul antrenor al Barcelonei, cu care argentinianul are o relaţie foarte bună.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
În această vară, Messi a cucerit primul său trofeu cu selecţionata Argentinei, care a învins Brazilia în finala turneului Copa America 2021. Barcelona spera să anunţe în cursul zilei de joi, săptămâna trecută, semnarea noului contract cu starul argentinian, după ce urmau să fie puse la punct şi ultimele detalii, însă toate calculele precedente au eșuat. Acum, Leo Messi este jucătorul lui PSG.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
La mulți ani, Lionel Messi! Fotbalist genial, colecționar de recorduri și un idol pentru miliarde
24/06/2022 LA 08:06
Ligue 1
Un an de la cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie. Ce s-a întâmplat la PSG?
19/06/2022 LA 04:51