Atletico Madrid a câștigat un titlu istoric în La Liga, dar oficialii campioanei Spaniei doresc întărirea echipei în vederea sezonului viitor. Presa din Italia anunță că "saltelarii" au perfectat primul transfer important al verii, câștigând lupta cu Juventus pentru Rodrigo de Paul, mijlocașul lui Udinese.
Conform cunoscutului jurnalist Fabrizio Romano, cea mai sigură sursă în materie de transferuri, mutarea lui De Paul este doar o chestiune de timp, urmând a se materializa oficial după ce argentinianul va reveni de la Copa America și va efectua vizita medicală.
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21

Atletico Madrid a perfectat transferul lui Rodrigo de Paul

Suma de transfer este una semnificativă: 35 de milioane de €, cu 3 milioane mai puțin decât ceea ce le-a solicitat Udinese celor de la Juventus, care l-au dorit și ei pe mijlocașul ofensiv.
Rodrigo de Paul nu este străin de La Liga, el evoluând 2 sezoane la Valencia, între 2014 și 2016. Udinese le-a plătit "liliecilor" doar 3 milioane de € pentru argentinan și a făcut o afacere excelentă.
https://i.eurosport.com/2021/06/15/3154210.jpg
În Serie A, De Paul a crescut enorm și în sezonul recent încheiat a fost cel mai bun jucător al lui Udinese, marcând 9 goluri și oferind 10 assist-uri, contribuind astfel decisiv la salvarea fără emoții de la retrogradare a friulanilor.
Începând din toamna lui 2018, De Paul este o prezență constantă și în naționala Argentinei, pentru care a strâns 20 de selecții și alături de care participă în aceste zile la Copa America. În prima partidă, De Paul a fost integralist, Argentina remizând cu Chile, scor 1-1.
La Atletico, De Paul îi va lua locul lui Saul, care a primit mai multe oferte și este de așteptat să plece la altă echipă în următoarele săptămâni.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Premier League
Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo
14/11/2022 LA 07:50