Atletico Madrid a câștigat un titlu istoric în La Liga, dar oficialii campioanei Spaniei doresc întărirea echipei în vederea sezonului viitor. Presa din Italia anunță că "saltelarii" au perfectat primul transfer important al verii, câștigând lupta cu Juventus pentru Rodrigo de Paul, mijlocașul lui Udinese.
Conform cunoscutului jurnalist Fabrizio Romano, cea mai sigură sursă în materie de transferuri, mutarea lui De Paul este doar o chestiune de timp, urmând a se materializa oficial după ce argentinianul va reveni de la Copa America și va efectua vizita medicală.
Liga
Xavi a pus ochii pe un jucător din La Liga! În ce condiții e lăsat să plece chiar în această iarnă
ACUM 12 ORE

Atletico Madrid a perfectat transferul lui Rodrigo de Paul

Suma de transfer este una semnificativă: 35 de milioane de €, cu 3 milioane mai puțin decât ceea ce le-a solicitat Udinese celor de la Juventus, care l-au dorit și ei pe mijlocașul ofensiv.
Rodrigo de Paul nu este străin de La Liga, el evoluând 2 sezoane la Valencia, între 2014 și 2016. Udinese le-a plătit "liliecilor" doar 3 milioane de € pentru argentinan și a făcut o afacere excelentă.
https://i.eurosport.com/2021/06/15/3154210.jpg
În Serie A, De Paul a crescut enorm și în sezonul recent încheiat a fost cel mai bun jucător al lui Udinese, marcând 9 goluri și oferind 10 assist-uri, contribuind astfel decisiv la salvarea fără emoții de la retrogradare a friulanilor.
Începând din toamna lui 2018, De Paul este o prezență constantă și în naționala Argentinei, pentru care a strâns 20 de selecții și alături de care participă în aceste zile la Copa America. În prima partidă, De Paul a fost integralist, Argentina remizând cu Chile, scor 1-1.
La Atletico, De Paul îi va lua locul lui Saul, care a primit mai multe oferte și este de așteptat să plece la altă echipă în următoarele săptămâni.
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 20 ORE
Liga
Simeone, susținut de conducerea lui Atletico după un start ratat de sezon
06/12/2021 LA 11:40