Atletico Madrid a câștigat titlul în Spania în sezonul trecut, dar oficialii de pe Wanda Metropolitano încearcă să-i întărească echipa lui Diego Simeone pentru ca performanța să poată fi repetată.
Primul nume sonor care va ajunge sub comanda antrenorului argentinian este conaționalul său, Rodrigo De Paul. Ipoteza că mijlocașul de 27 de ani va ajunge la Atletico a fost lansată în urmă cu câteva săptămâni, dar astăzi totul a devenit oficial.

Atletico Madrid l-a trasnferat pe Rodrigo De Paul pentru 35 de milioane de €

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Conform The Athletic, madrilenii îi vor plăti lui Udinese 35 de milioane de € pentru De Paul, care a semnat un contract valabil până în 2026 cu actuala campioană din La Liga.
Rodrigo de Paul nu este străin de campionatul Spaniei, el evoluând 2 sezoane la Valencia, între 2014 și 2016. Udinese le-a plătit "liliecilor" doar 3 milioane de € pentru argentinan și timpul a demonstrat că a făcut o afacere excelentă.
În Serie A, De Paul a crescut enorm și în sezonul recent încheiat a fost cel mai bun jucător al lui Udinese, marcând 9 goluri și oferind 10 assist-uri, contribuind astfel decisiv la salvarea fără emoții de la retrogradare a friulanilor.
Începând din toamna lui 2018, De Paul este o prezență constantă .și în naționala Argentinei, alături de care a cucerit acum 2 zile Copa America. De Paul a fost decisiv în câștigarea acestui trofeu, el oferind un assist superb la singurul gol al finalei contra Braziliei, marcat de Angel Di Maria
La Atletico, De Paul îi va lua locul lui Saul, care a primit mai multe oferte și este de așteptat să plece la altă echipă în următoarele săptămâni. Presa iberică a scris zilele trecute că Saul ar putea fi implicat într-un schimb de senzație între Atletico și Barcelona, care ar duce la întoarcerea lui Antoine Grizmann pe Wanda Metropolitano.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59