Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid a plătit 35 de milioane de € pentru un jucător care tocmai a câștigat Copa America

Nicu Savin

Actualizat 12/07/2021 la 21:01 GMT+3

Atletico Madrid a perfectat primul transfer al verii, iar achiziția campioanei Spaniei este una de marcă. Rodrigo De Paul, proaspătul câștigător al Copei America cu naționala Argentinei a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea de pe Wanda Metropolitano.

Rodrigo De Paul, alături de coechipierii din naționala Argentinei

Credit imagine: Eurosport

Atletico Madrid a câștigat titlul în Spania în sezonul trecut, dar oficialii de pe Wanda Metropolitano încearcă să-i întărească echipa lui Diego Simeone pentru ca performanța să poată fi repetată.
Primul nume sonor care va ajunge sub comanda antrenorului argentinian este conaționalul său, Rodrigo De Paul. Ipoteza că mijlocașul de 27 de ani va ajunge la Atletico a fost lansată în urmă cu câteva săptămâni, dar astăzi totul a devenit oficial.

Atletico Madrid l-a trasnferat pe Rodrigo De Paul pentru 35 de milioane de €

Conform The Athletic, madrilenii îi vor plăti lui Udinese 35 de milioane de € pentru De Paul, care a semnat un contract valabil până în 2026 cu actuala campioană din La Liga.
Rodrigo de Paul nu este străin de campionatul Spaniei, el evoluând 2 sezoane la Valencia, între 2014 și 2016. Udinese le-a plătit "liliecilor" doar 3 milioane de € pentru argentinan și timpul a demonstrat că a făcut o afacere excelentă.
În Serie A, De Paul a crescut enorm și în sezonul recent încheiat a fost cel mai bun jucător al lui Udinese, marcând 9 goluri și oferind 10 assist-uri, contribuind astfel decisiv la salvarea fără emoții de la retrogradare a friulanilor.
Începând din toamna lui 2018, De Paul este o prezență constantă .și în naționala Argentinei, alături de care a cucerit acum 2 zile Copa America. De Paul a fost decisiv în câștigarea acestui trofeu, el oferind un assist superb la singurul gol al finalei contra Braziliei, marcat de Angel Di Maria
La Atletico, De Paul îi va lua locul lui Saul, care a primit mai multe oferte și este de așteptat să plece la altă echipă în următoarele săptămâni. Presa iberică a scris zilele trecute că Saul ar putea fi implicat într-un schimb de senzație între Atletico și Barcelona, care ar duce la întoarcerea lui Antoine Grizmann pe Wanda Metropolitano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo