Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spaniolii au aflat planul Realului din această vară! Numai 8 jucători vor rămâne 100% pe Bernabeu

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/04/2021 la 13:42 GMT+3

Se anunță o vară plină pe Santiago Bernabeu. Real Madrid va suferi o transformare radicală în următoarea perioadă de transferuri, după ce vara trecută s-a abținut și nu a cumpărat vreun jucător.

Zidane_Real_Madrid.jpg

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid continuă cursa pentru două trofee în actualul sezon. Trupa lui Zinedine Zidane a redus diferența față de liderul din La Liga, Atletico Madrid, și s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, după ce a eliminat-o pe Liverpool.
Dar gândurile oficialilor de pe Santiago Bernabeu nu sunt îndreptate doar către meciurile care urmează, ci și la ce se va întâmpla în vară. Campioana Spaniei pregătește o campanie răsunătoare pe piața transferurilor, în antiteză cu vara trecută, când "galacticii" n-au cumpărat vreun jucător.
Real și-a setat câteva ținte de lux pentru următoarea fereastră de mercato. Așa cum cotidianul Marca a anunțat încă din luna ianuarie, "galacticii" s-au înțeles deja cu David Alaba pentru a-și întări linia defensivă, amenințată de posibilele plecări ale lui Sergio Ramos și Raphael Varane.
Totuși, mutarea ar urma să fie anunțată în mod oficial abia la finalul sezonului, pentru a nu-i distrage atenția fundașului lui Bayern Munchen și pe cea a jucătorilor lui Zidane.
David Alaba

Visul lui Real Madrid: Mbappe & Haaland, din vară pe Bernabeu

Este deja arhicunoscută dorința președintelui Florentino Perez de a-i aduce la Madrid pe Kylian Mbappe și Erling Haaland, noile staruri din fotbalul mondial. Pentru asta, Real va fi nevoită să investească sume astronomice atât în negocierile cu PSG, respectiv Borussia Dortmund, cât și în salariile celor doi super-atacanți.
Mbappe și Haaland au declarat în trecut că visează ca într-o bună zi să îmbrace tricoul "blanco". Nu este exclus ca acest lucru să se întâmple încă din această vară. Totuși, dacă Real nu va putea susține ambele mutări din punct de vedere financiar, există posibilitatea ca doar unul dintre ei să ajungă pe Bernabeu în următoarea fereastră de mercato.
Real Madrid a făcut economii uriașe în ultimul an, însă pandemia de coronavirus tot și-a lăsat amprenta asupra bugetului clubului. Pentru asta, "galacticii" vor fi nevoiți să mai vândă câțiva jucători în următoarea perioadă de transferuri.
FC Stream Team - Kylian Mbappé et Erling Haaland

Jucătorii la care Zidane este dispus să renunțe în vară

Potrivit cotidianului Marca, Zidane este dispus să renunțe la jucători precum Gareth Bale, Marcelo, Isco, Alvaro Odriozola, Mariano Diaz și Luka Jovic. Cu toții vor intra în curând în ultimul an de contract, iar oficialii Realului nu se gândesc să le ofere prelungirea.
În cazul lui Sergio Ramos și Lucas Vazquez, situațiile sunt diferite. Cei doi vor rămâne liberi de contract în vară, iar Real nu va încasa vreo sumă în schimbul lor. Dacă Vazquez este ca și plecat de pe Bernabeu, lucrurile nu sunt definitive în cazul căpitanului "Los Blancos". Ramos a scris istorie în tricoul Realului și nu este exclus ca board-ul campioanei Spaniei să-i ofere în ultima clipă un nou contract.
Rămâne un semn de întrebare uriaș în dreptul lui Varane. Campionul mondial din 2018 a refuzat prima tentativă de prelungire a contractului din urmă cu câteva luni. Actuala înțelegere a fundașului de 28 de ani va expira în 2022, iar oficialii de pe Bernabeu iau un calcul o posibilă despărțire încă din această vară, în schimbul unei sume de aproximativ 70 de milioane de euro.
Pau Torres și Jules Kounde sunt considerați drept principații favoriți să-l înlocuiască pe Varane în linia defensivă a Realului. Militao și Nacho s-au descurcat excelent în meciurile în care Varane a fost indisponibil, motiv pentru care conducătorii madrileni au prins curaj în contextul despărțirii de fundașul francez.
Raphael Varane a fost cel mai slab de pe teren la Șahtior-Real Madrid 2-0, Champions League

Cei 8 jucători de neatins de la Real Madrid

Real și-a conturat deja planul pentru fereastra de mercato din vară și a ajuns la concluzia că, la ora actuală, există 8 jucători de neatins, care vor continua 100% pe Santiago Bernabeu.
În primul rând, Zidane vrea să-și asigure pe termen lung serviciile tinerilor Vinicius Jr, Fede Valverde, Rodrygo și Martin Odegaard. Cei 4 sunt considerați jucători de viitor la Real, iar în jurul lor conducătorii vor să construiască o nouă echipă glorioasă.
Evident, cei 4 puști vor avea nevoie de sprijinul unor jucători mai experimentați. Aici intervin Thibaut Courtois, Casemiro, Toni Kroos și Karim Benzema. Cei 4 fotbaliști au jucat un rol extrem de important la Real în ultimii ani, iar oficialii clubului sunt dispuși să le prelungească șederea cât mai mult cu putință.
Une image franchement inhabituelle : Vinicius, clinique, a été le héros de la victoire du Real Madrid face à Liverpool (3-1)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo