Barcelona continuă lupta pe două fronturi în acest sezon: în La Liga și Cupa Spaniei. Catalanii se află pe locul 3 în campionat, la 2 puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Sâmbătă seară (ora 22:30), trupa lui Ronald Koeman va disputa finala Cupei Spaniei în compania lui Athletic Bilbao.
Înaintea duelului decisiv de la Sevilla, Barcelona a efectuat poza tradițională de grup, realizată în fiecare sezon. Așa cum era de așteptat, căpitanul Leo Messi a fost așeazat în primul rând, în centrul fotografiei, alături de Gerard Pique și Sergio Busquets, alți doi veterani din lotul catalanilor.
Joan Laporta, președintele reales recent la Barcelona, a fost prezent în rândul al doilea, lângă tehnicianul Ronald Koeman și asistenții săi.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Coutinho, "lipit" în poza oficială a Barcelonei cu Photoshop

Poza oficială cu lotul Barcelonei a avut parte și de un moment inedit. Philippe Coutinho nu a putut lua parte la inițiativa clubului. Brazilianul se află în țara natală, unde se reface în urma unei operații suferite recent.
Astfel, oficialii catalanilor au fost nevoiți să găsească o modalitate prin care Coutinho să fie prezent în fotografie. În cele din urmă, cei de la Barcelona au venit cu o soluție oarecum ciudată. Coutinho a fost "lipit" în poză cu ajutorul programului Photoshop - pe rândul al doilea, în capătul din dreapta.
Fanii catalani au remarcat repede detaliul din poză și s-au amuzat.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59