Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coutinho, "lipit" în poza oficială a Barcelonei cu Photoshop! Cum arată fotografia

Cosmin Cioboata

Publicat 13/04/2021 la 18:48 GMT+3

Barcelona a realizat astăzi fotografia oficială pentru sezonul 2020/2021, care se îndreaptă cu pași repezi către final. Căpitanul și omul numărul 1 de pe Camp Nou, Lionel Messi, a fost așezat în prim-plan, în timp ce Philippe Coutinho a fost adăugat în cadru... cu Photoshop.

«Barcelona»

Credit imagine: Imago

Barcelona continuă lupta pe două fronturi în acest sezon: în La Liga și Cupa Spaniei. Catalanii se află pe locul 3 în campionat, la 2 puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Sâmbătă seară (ora 22:30), trupa lui Ronald Koeman va disputa finala Cupei Spaniei în compania lui Athletic Bilbao.
Înaintea duelului decisiv de la Sevilla, Barcelona a efectuat poza tradițională de grup, realizată în fiecare sezon. Așa cum era de așteptat, căpitanul Leo Messi a fost așeazat în primul rând, în centrul fotografiei, alături de Gerard Pique și Sergio Busquets, alți doi veterani din lotul catalanilor.
Joan Laporta, președintele reales recent la Barcelona, a fost prezent în rândul al doilea, lângă tehnicianul Ronald Koeman și asistenții săi.

Coutinho, "lipit" în poza oficială a Barcelonei cu Photoshop

Poza oficială cu lotul Barcelonei a avut parte și de un moment inedit. Philippe Coutinho nu a putut lua parte la inițiativa clubului. Brazilianul se află în țara natală, unde se reface în urma unei operații suferite recent.
Astfel, oficialii catalanilor au fost nevoiți să găsească o modalitate prin care Coutinho să fie prezent în fotografie. În cele din urmă, cei de la Barcelona au venit cu o soluție oarecum ciudată. Coutinho a fost "lipit" în poză cu ajutorul programului Photoshop - pe rândul al doilea, în capătul din dreapta.
Fanii catalani au remarcat repede detaliul din poză și s-au amuzat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo