Planul catalanilor era următorul: să-l împrumute pe Dembele pentru un sezon la United, în schimbul unei anumite sume. Apoi, cu economiile din salariului francezului - pe care, evident, Barca nu le-ar mai fi plătit, și-ar fi permis să-l aducă pe Depay. Având în vedere că Dembele a ieșit complet din primul "11" al catalanilor, un împrumut la United nu suna deloc ca o idee rea.

Totuși, Barcelona a mai inclus în negocierile respective o anumită condiție. Dacă ar fi plecat sub formă de împrumut la United, Dembele ar fi fost nevoit să semneze prelungirea contractului cu Barcelona până în 2023, pentru ca spaniolii să nu-l piardă gratuit anul viitor - când ca intra în ultimul an de contract.

Liga
Luka Modric a vorbit despre viitorul său. Ce a declarat despre o posibilă revenire la Tottenham
ACUM 31 MINUTE

Francezul nici n-a vrut să audă de acest plan al Barcelonei. Din nou, au apărut multe întrebări cu privire la intențiile atacantului.

Dembele a refuzat să plece la United pentru că vrea să ajungă la Juventus

Astăzi, Dembele a fost "demascat" de presa iberică. Potrivit Catalunya Radio, atacantul de 23 de ani își dorește să ajungă la Juventus cât mai repede. Din acest motiv, dacă ar fi semnat prelungirea contractului cu Barca până în 2023, șansele de reușită ale transferului la "Bătrâna Doamnă" s-ar fi diminuat considerabil sau chiar ar fi dispărut.

Sursa citată susține că Dembele negociază deja cu oficialii lui Juventus din perspectiva unei mutări vara viitoare. Mundo Deportivo anunța încă din această vară că italienii le-au făcut o ofertă celor de la Barcelona pentru atacantul francez, în care era inclus și Douglas Costa, dar catalanii au refuzat-o.

Dembele a ajuns la Barcelona în 2017, după ce catalanii le-au plătit celor de la Borussia Dortmund 105 milioane de euro + 40 milioane sub formă de bonusuri de performanță.

Francezul a fost mai mult accidentat de când a sosit pe Camp Nou, astfel că suma uriașă plătită de formația blaugrana nu s-a justificat și, cel mai probabil, nici nu se va justifica. Ronald Koeman și-a făcut deja planurile, iar Dembele nu se află în ele.

Liga
Barcelona, făcută praf de un fotbalist legendar: "Fără Messi, nu ar câștiga nici trofeul Purchero"
ACUM 21 ORE
Liga
A venit verdictul! Madrilenii și catalanii s-au pus de acord în privința penalty-ului la Ramos
IERI LA 20:59