Depay a semnat cu Barcelona din postura de jucător liber de contract, după ce contractul cu Lyon i-a expirat, iar Ronald Koeman, tehnicianul catalanilor, a fost cel care a insistat foarte mult pentru aducerea olandezului, ţinând cont că cei doi au lucrat şi la naţionala Ţărilor de Jos.

Mesajul lui Depay pentru suporteri

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Odată ajuns la Barcelona, fostul jucător al lui Lyon timp de 5 sezoane a ţinut să le adreseze fanilor un mesaj prin care s-a prezentat: "Vă salut pe toţi, sunt Memphis, tocmai am ajuns la Barcelona şi sunt foarte încântat de o nouă provocare, o nouă aventură şi sper să vă văd în curând pe stadion", a fost mesajul olandezului.
De asemenea, atacantul a vorbit despre faptul că speră să câştige multe trofee în Spania, dar în acelaşi timp nu l-a uitat pe Koeman, căruia i-a mulţumit pentru sprijinul său: "Mi-a dat încredere când am fost accidentat şi s-a ocupat de recuperarea mea", a spus Depay despre antrenorul său, conform Marca.
"A avut un rol important în venirea mea la cel mai mare club din lume şi sunt gata să dau totul pentru a obţine performanţă".
Conform aceleiaşi surse, Barcelona are intenţia de a-l prezenta oficial joi pe Depay, ţinând cont că este unul dintre cele mai răsunătoare transferuri făcute de catalani în această vară.
Catalanii şi-au mai dorit un olandez în această vară, pe Georginio Wijnaldum, însă acesta din urmă a semnat cu PSG, după ce francezii au plusat pe partea financiară.
Relaţia sa bună cu Ronald Koeman, care l-a antrenat la naţională, a fost un factor decisiv pentru ca Depay să-şi dea acordul pentru a semna cu Barcelona.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59