Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Depay, nerăbdător să îmbrace tricoul Barcelonei: "Sunt foarte încântat de o nouă aventură"

Romeo Ene

Publicat 19/07/2021 la 18:00 GMT+3

Memphis Depay a semnat cu Barcelona în această vară, iar atacantul olandez s-a arătat extrem de încântat de faptul că va îmbrăca tricoul catalanilor. El a ajuns în Barcelona înainte de primul antrenament, ce va avea loc marţi dimineaţă, iar internaţionalul olandez nu s-a ferit să-şi declare entuziasmul legat de venirea pe Camp Nou.

Memphis Depay wechselt zum FC Barcelona

Credit imagine: SID

Depay a semnat cu Barcelona din postura de jucător liber de contract, după ce contractul cu Lyon i-a expirat, iar Ronald Koeman, tehnicianul catalanilor, a fost cel care a insistat foarte mult pentru aducerea olandezului, ţinând cont că cei doi au lucrat şi la naţionala Ţărilor de Jos.

Mesajul lui Depay pentru suporteri

Odată ajuns la Barcelona, fostul jucător al lui Lyon timp de 5 sezoane a ţinut să le adreseze fanilor un mesaj prin care s-a prezentat: "Vă salut pe toţi, sunt Memphis, tocmai am ajuns la Barcelona şi sunt foarte încântat de o nouă provocare, o nouă aventură şi sper să vă văd în curând pe stadion", a fost mesajul olandezului.
De asemenea, atacantul a vorbit despre faptul că speră să câştige multe trofee în Spania, dar în acelaşi timp nu l-a uitat pe Koeman, căruia i-a mulţumit pentru sprijinul său: "Mi-a dat încredere când am fost accidentat şi s-a ocupat de recuperarea mea", a spus Depay despre antrenorul său, conform Marca.
"A avut un rol important în venirea mea la cel mai mare club din lume şi sunt gata să dau totul pentru a obţine performanţă".
Conform aceleiaşi surse, Barcelona are intenţia de a-l prezenta oficial joi pe Depay, ţinând cont că este unul dintre cele mai răsunătoare transferuri făcute de catalani în această vară.
Catalanii şi-au mai dorit un olandez în această vară, pe Georginio Wijnaldum, însă acesta din urmă a semnat cu PSG, după ce francezii au plusat pe partea financiară.
Relaţia sa bună cu Ronald Koeman, care l-a antrenat la naţională, a fost un factor decisiv pentru ca Depay să-şi dea acordul pentru a semna cu Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo