Despărțirea lui Suarez de Barcelona, anunțată în urmă cu câteva zile, s-a produs astăzi. Uruguayan-ul și-a luat rămas bun de la colegi și a plecat în lacrimi de la sediul clubului, așa cum a fost surprins de camerele televiziunilor din Spania.
Astfel, aventura uruguayanului la Barcelona se încheie într-un mod mai puțin plăcut pentru el. Suarez mai avea un an de contract, dar a fost anunțat de Ronald Koeman că nu face parte din planurile sale, astfel că a fost nevoit să părăsească clubul.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique și-a ales favorita la Campionatul Mondial, dacă Spania nu se impune
19/11/2022 LA 11:29
Conform presei iberice, atacantul urmează să semneze cât de curând un contract cu Atletico Madrid, unde este dorit insistent de Diego Simeone. Madrilenii l-au cedat deja pe Morata la Juventus sub formă de împrumut și ar vrea să scape și de Diego Costa, asfel că Suarez ar avea garantat un post de titular pe Wanda Metropolitano.

Suarez a făcut istorie la Barcelona

Luis Suarez a sosit la Barcelona în urmă cu 6 ani, după ce Barcelona le-a plătit suma de 82 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri.
Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).
Uruguayanul este al 4-lea jucător important care pleacă de la Barcelona după venirea lui Koeman: Rakitic a plecat la Sevilla, Vidal a semnat cu Inter, iar Nelson Semedo a fost vândut în Premier League, la Wolverhampton. De asemenea, tânărul Riqui Puig a fost anunțat de Koeman că nu intră în vederile sale pentru acest sezon.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
MLS
Prima reacție a lui David Beckham după zvonurile privind transferul lui Messi la Inter Miami
31/10/2022 LA 17:17