Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Despărțire emoționantă! Luis Suarez a izbucnit în lacrimi în momentul în care a părăsit Barcelona

Nicu Savin

Actualizat 23/09/2020 la 18:07 GMT+3

Aventura lui Luis Suarez la Barcelona s-a încheiat, dar despărțirea nu a fost una ușoară. Atacantul uruguayan a fost surprins cu lacrimi în ochi în momentul când a părăsit sediul clubului la care a evoluat 6 sezoane și alături de care a câștigat 13 trofee.

Luis Suarez a părăsit în lacrimi Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Despărțirea lui Suarez de Barcelona, anunțată în urmă cu câteva zile, s-a produs astăzi. Uruguayan-ul și-a luat rămas bun de la colegi și a plecat în lacrimi de la sediul clubului, așa cum a fost surprins de camerele televiziunilor din Spania.
Astfel, aventura uruguayanului la Barcelona se încheie într-un mod mai puțin plăcut pentru el. Suarez mai avea un an de contract, dar a fost anunțat de Ronald Koeman că nu face parte din planurile sale, astfel că a fost nevoit să părăsească clubul.
Conform presei iberice, atacantul urmează să semneze cât de curând un contract cu Atletico Madrid, unde este dorit insistent de Diego Simeone. Madrilenii l-au cedat deja pe Morata la Juventus sub formă de împrumut și ar vrea să scape și de Diego Costa, asfel că Suarez ar avea garantat un post de titular pe Wanda Metropolitano.

Suarez a făcut istorie la Barcelona

Luis Suarez a sosit la Barcelona în urmă cu 6 ani, după ce Barcelona le-a plătit suma de 82 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri.
Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).
Uruguayanul este al 4-lea jucător important care pleacă de la Barcelona după venirea lui Koeman: Rakitic a plecat la Sevilla, Vidal a semnat cu Inter, iar Nelson Semedo a fost vândut în Premier League, la Wolverhampton. De asemenea, tânărul Riqui Puig a fost anunțat de Koeman că nu intră în vederile sale pentru acest sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo