Partida de aseară a avut cu siguranţă o încărcătură aparte pentru formația catalană, dar mai ales pentru Messi. Eliminat în Supercupa Spaniei (primul său cartonaș roşu în tricoul Barcelonei), decarul argentinian voia revanşa.
De asemenea, Messi își dorea o evoluţie foarte bună şi în contextul în care ieri s-a discutat enorm despre el, după ce El Mundo a dezvăluit că are un salariu de 555 de milioane de euro pe Camp Nou (în 4 ani, în perioada 2017-2021).
Odihnit după cele două partide în care a lipsit din cauza suspendării, Messi a fost la înălţime şi a deschis scorul din lovitură liberă.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Messi a înscris al 650-lea gol pentru Barcelona în toate competiţiile (456 dintre ele au fost în La Liga). De notat că a fost cea de-a 49-a reuşită din lovitură liberă pentru decarul argentinian (a 38-a în campionatul Spaniei).

Mesajul lui Gary Lineker care a făcut furori în mediul online, după golul lui Messi

Gary Lineker, fostul mare jucător al Barcelonei, a urmărit meciul de aseară și, după golul înscris de Messi, a postat un mesaj care a devenit rapid viral în mediul online.
Englezul a stârnit un val uriaș de reacții, spunând că Messi merită o mărire de salariu. Evident, mesajul lui Lineker a fost interpretat în mod ironic.
"Poate că este timpul pentru o mărire a salariului lui Messi", a scris Lineker, pe contul de Twitter.

Reacția lui Figo când a aflat cât câștigă Messi la Barcelona

Lionel Messi se află în negocieri pentru un nou contract cu Barcelona, dar presa catalană a publicat ieri valoarea actualei înțelegeri, care expiră în vară. Argentinianul a semnat în 2017 un contract pe 4 ani cu Barcelona, iar suma agreată cu președintele de atunci, Josep Maria Bartomeu, este de...555.237.619 euro!
Dezvăluirile cotidianului spaniol El Mundo vin în contextul în care Barcelona este într-o criză financiară fără precedent. Catalanii au datorii de peste 700 de milioane de euro! Messi a câștigat, așadar, 138 de milioane de euro/an doar din contractul cu echipa catalană în fiecare din ultimele 4 sezoane.
Luis Figo a comentat pe contul său de Twitter informația și a comparat decizia lui Bartomeu cu cea a președintelui Barcelonei din perioada 2000 - 2003, Gaspart, când lusitanul a fost cedat la Real Madrid.
"Cei care-l sfătuiesc pe Messi merită o statuie! Conducerea Barcelonei poate fi comparată cu cea a lui Gaspart", a scris fostul mare fotbalist portughez pe Twitter.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59