La ora actuală, Leo Messi (32 de ani) este considerat cel mai bun jucător din lume, la același nivel cu Cristiano Ronaldo. În urmă cu ceva timp, fostul patron al lui Inter, Massimo Moratti, dezvăluia planurile grandioase de viitor ale "nerazzurrilor": transferul lui Messi pe Giuseppe Meazza. Recent, a fost confirmat faptul că Inter nu se află la prima sa încercare din perspectiva mutării:
Marco Branca, fostul director tehnic al lui Inter, a recunoscut că italienii s-au aflat pe urmele lui Messi și în urmă cu 12 ani, pe când atacantul era doar un puști.
Într-un interviu oferit pentru TMW Radio, Branco a dezvăluit că Messi a fost de neclintit datorită atașamentului său față de clubul catalan, în ciuda eforturilor financiare de care Inter era dispusă:
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Îl iubeam pe Messi și ne doream să-l aducem la Inter, dar n-a vrut să se despartă de Barca. A fost extrem de recunoscător. De multe ori, aspectul financiar cade în plan secundar. | Marco Branca

Cifrele extraordinare ale lui Messi

Aventura grandioasă a lui Messi în fotbalul mare a început la scurt timp după ce a refuzat-o pe Inter. Sub comanda lui Pep Guardiola, argentinianul a cucerit toate trofeele puse în joc în sezonul 2008/2009, iar la finalul anului a primit Balonul de Aur.
Promovat la prima echipă în 2004, Messi a bifat 718 apariții în tricoul catalanilor, reușind să înscrie 627 de goluri și să ofere 261 de assist-uri. În cele 16 sezoane petrecute pe Camp Nou, Messi a cucerit 34 de trofee, printre care se numără 10 titluri în La Liga și 4 Ligi ale Campionilor. Grație performanțelor sale fantastice, Messi a fost desemnat de 6 ori Balonul de Aur, fiind lider în ierarhia all-time a galei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59