Mijlocașul de 21 de ani a impresionat în sezonul curent, devenind o piesă de bază în angrenajul formației lui Zinedine Zidane. Managerul francez i-a acordat multă încredere lui Valverde, iar acum uruguayanul profită din plin de șansa primită.
Evoluțiile sale excelente din La Liga le-au atras atenția oficialilor lui Manchester United, care caută deja o soluție pentru plecarea din ce în ce mai probabilă a lui Pogba. Potrivit Sport, Fede Valverde ar fi soluția găsită de "diavolii roșii". Chiar dacă uruguayanul are o cotă de piață de 60 milioane de euro, o sumă accesibilă pentru United, clauza de reziliere impusă de spanioli este imposibilă pentru orice club din Europa.
500 de milioane de euro este prețul stabilit de Real Madrid pentru echipa care încearcă să-i rupă contractul lui Valverde. Prin această manevră, oficialii Realului încearcă să-l păstreze pe tânărul mijlocaș cât mai mult pe Bernabeu, fără să existe tentația venită din partea altor echipe.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Transferul lui Valverde la United se anunță imposibil

Deși Manchester United a impresionat de-a lungul timpului prin sume uriașe achitate pentru mai mulți jucători, printre care și Pogba, de această dată transferul va avea șanse minime să se materializeze. Sursa citată susține că oficialii englezi știu foarte bine că board-ul Realului nu va negocia clauza respectivă, motiv pentru care mutarea se anunță imposibilă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59