Cluburile din Premier League ar putea fi interesate de informațiile conform cărora la Valencia are loc un adevărat seism din punct de vedere al lotului. Clubul i-a anunțat pe Dani Parejo, Rodrigo Moreno, Goncalo Guedes, Jasper Cillessen, Geoffrey Kondogbia, Denis Cheryshev și Kevin Gameiro că trebuie să își găsească altă echipă, informează The Athletic.
Jucătorul care va atrage cel mai mult interes însă de la Valencia este cu siguranță tânărul Ferran Torres, care mai are doar 12 luni rămase în contractul său actual. Conform informațiilor Eurosport, Torres a ajuns deja la ujn acord cu echipa engleză.
Ideal, Valencia își dorește să mențină la echipă unii dintre tinerii talentați, precum Carlos Soler sau Jose Gaya, dar situația financiară din ce în ce mai disperată a clubului face ca toate ofertele să fie ascultate.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
”Este adevărat că Valencia vrea să îi vândă pe toți, mai ales pe cei care au salariile cele mai mari”, a declarat o sursă apropiată unui jucător. ”Ne-au spus (agenților) că jucătorii trebuie să plece”.

Valencia scoate la vânzare cei mai importanți jucători

”Este o nebunie totală, aproape toată echipa a fost scoasă la vânzare”, a declarat altă sursă apropiată de unul dintre jucătorii care încă este dorit la club. După ce Valencia a ratat calificarea pentru Europa League, clubul trebuie să adune de urgență 100 de milioane de euro în această vară dar și să taie serios din bugetul alocat salariilor.
Conform datelor financiare publicate în noiembrie 2019, clubul are o datorie de 529 de milioane de euro, totul înainte ca pandemia de coronavirus să lovească fotbalul. Patronul Peter Lim se ocupă de ceva timp personal de deciziile clubului, inclusiv numirea noului antrenor, totul de la distanță, din Singapore.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59