Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haos la Valencia! Clubul scoate la vânzare toate vedetele echipei pentru a strânge fonduri

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/07/2020 la 17:33 GMT+3

Valencia se află într-o situație financiară extrem de precară și trebuie să găsească rapid fonduri.

Valencia

Credit imagine: Getty Images

Cluburile din Premier League ar putea fi interesate de informațiile conform cărora la Valencia are loc un adevărat seism din punct de vedere al lotului. Clubul i-a anunțat pe Dani Parejo, Rodrigo Moreno, Goncalo Guedes, Jasper Cillessen, Geoffrey Kondogbia, Denis Cheryshev și Kevin Gameiro că trebuie să își găsească altă echipă, informează The Athletic.
Jucătorul care va atrage cel mai mult interes însă de la Valencia este cu siguranță tânărul Ferran Torres, care mai are doar 12 luni rămase în contractul său actual. Conform informațiilor Eurosport, Torres a ajuns deja la ujn acord cu echipa engleză.
Ideal, Valencia își dorește să mențină la echipă unii dintre tinerii talentați, precum Carlos Soler sau Jose Gaya, dar situația financiară din ce în ce mai disperată a clubului face ca toate ofertele să fie ascultate.
”Este adevărat că Valencia vrea să îi vândă pe toți, mai ales pe cei care au salariile cele mai mari”, a declarat o sursă apropiată unui jucător. ”Ne-au spus (agenților) că jucătorii trebuie să plece”.

Valencia scoate la vânzare cei mai importanți jucători

”Este o nebunie totală, aproape toată echipa a fost scoasă la vânzare”, a declarat altă sursă apropiată de unul dintre jucătorii care încă este dorit la club. După ce Valencia a ratat calificarea pentru Europa League, clubul trebuie să adune de urgență 100 de milioane de euro în această vară dar și să taie serios din bugetul alocat salariilor.
Conform datelor financiare publicate în noiembrie 2019, clubul are o datorie de 529 de milioane de euro, totul înainte ca pandemia de coronavirus să lovească fotbalul. Patronul Peter Lim se ocupă de ceva timp personal de deciziile clubului, inclusiv numirea noului antrenor, totul de la distanță, din Singapore.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo