Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Setien, pus la zid de jucătorii săi după egalul cu Celta Vigo! Ce s-a întâmplat în vestiarul Barcei

Cosmin Cioboata

Publicat 29/06/2020 la 08:07 GMT+3

La Liga | Barcelona a remizat pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 2-2, iar acum se află la 2 puncte în spatele liderului Real Madrid. La finalul partidei, furia catalanilor ar fi fost îndreptată către tehnicianul Quique Setien, considerat vinovat din cauza deciziilor sale tactice.

La Liga | Quique Setien, antrenorul celor de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Potrivit Marca, mai mulți jucători de la Barcelona l-au tras la răspundere pe Setien din cauza faptului că l-a înlocuit pe Luis Suarez, marcatorul a două goluri, cu Antoine Griezmann, pe finalul duelului de sâmbătă. În același timp, catalanii au considerat că introducerea lui Arthur, aflat pe picior de plecare la Juventus, în locul promițătorului Riqui Puig a fost o altă greșeală din partea antrenorului lor, în urma căreia ar putea pierde titlul în La Liga.
Jurnaliștii spanioli susțin că nu este pentru prima oară când jucătorii Barcei intră în conflict cu Setien din cauza deciziilor sale tactice. Până acum, relația dintre fostul antrenor de la Betis și jucătorii Barcelonei n-a fost strălucită, iar acest lucru ar putea cântări enorm în lupta pentru supremația din campionatul Spaniei.

La Liga | Barcelona pierde un tempo în fața lui Real Madrid

Barcelona a condus de două ori pe terenul celor de la Celta Vigo prin golurile marcate de Luis Suarez, servit excelent de Leo Messi. Gazdele au reușit să restabilească egalitatea de fiecare dată, prin Smolov și Aspas, și au pus o piedică uriașă formației catalane, aflată în luptă directă cu Real Madrid pentru titlul de campioană. "Galacticii" s-au impus aseară în duelul cu Espanyol, scor 1-0, și s-au distanțat la 2 puncte de Barcelona, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului.
Luis Suarez, omul cu golurile pentru Barcelona, s-a arătat extrem de dezamăgit și l-a acuzat pe Quique Setien pentru rezultatul obținut:
Avem un antrenor și de aceea a fost pus în funcție, să ia decizii. Jucătorii au dat totul pe teren! Este normal să existe resentimente, am pierdut două puncte mari și suntem frustrați. Dacă vrem titlul, Real Madrid va trebui să piardă puncte | Luis Suarez

La Liga | Ultimele 6 etape pentru Barcelona

  • 30 iunie: Atletico (acasă)
  • 5 iulie: Villarreal (deplasare)
  • 8 iulie: Espanyol (acasă)
  • 12 iulie: Valladolid (deplasare)
  • 15 iulie: Osasuna (acasă)
  • 19 iulie: Alaves (deplasare)
Premier League - program
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo