Potrivit Marca, mai mulți jucători de la Barcelona l-au tras la răspundere pe Setien din cauza faptului că l-a înlocuit pe Luis Suarez, marcatorul a două goluri, cu Antoine Griezmann, pe finalul duelului de sâmbătă. În același timp, catalanii au considerat că introducerea lui Arthur, aflat pe picior de plecare la Juventus, în locul promițătorului Riqui Puig a fost o altă greșeală din partea antrenorului lor, în urma căreia ar putea pierde titlul în La Liga.
Jurnaliștii spanioli susțin că nu este pentru prima oară când jucătorii Barcei intră în conflict cu Setien din cauza deciziilor sale tactice. Până acum, relația dintre fostul antrenor de la Betis și jucătorii Barcelonei n-a fost strălucită, iar acest lucru ar putea cântări enorm în lupta pentru supremația din campionatul Spaniei.

La Liga | Barcelona pierde un tempo în fața lui Real Madrid

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Barcelona a condus de două ori pe terenul celor de la Celta Vigo prin golurile marcate de Luis Suarez, servit excelent de Leo Messi. Gazdele au reușit să restabilească egalitatea de fiecare dată, prin Smolov și Aspas, și au pus o piedică uriașă formației catalane, aflată în luptă directă cu Real Madrid pentru titlul de campioană. "Galacticii" s-au impus aseară în duelul cu Espanyol, scor 1-0, și s-au distanțat la 2 puncte de Barcelona, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului.
Luis Suarez, omul cu golurile pentru Barcelona, s-a arătat extrem de dezamăgit și l-a acuzat pe Quique Setien pentru rezultatul obținut:
Avem un antrenor și de aceea a fost pus în funcție, să ia decizii. Jucătorii au dat totul pe teren! Este normal să existe resentimente, am pierdut două puncte mari și suntem frustrați. Dacă vrem titlul, Real Madrid va trebui să piardă puncte | Luis Suarez

La Liga | Ultimele 6 etape pentru Barcelona

  • 30 iunie: Atletico (acasă)
  • 5 iulie: Villarreal (deplasare)
  • 8 iulie: Espanyol (acasă)
  • 12 iulie: Valladolid (deplasare)
  • 15 iulie: Osasuna (acasă)
  • 19 iulie: Alaves (deplasare)
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2840949.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59