Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Memphis Depay la Barcelona. Clubul catalan a ajuns la un acord cu Lyon

Vlad Dumitrescu

Actualizat 15/09/2020 la 09:23 GMT+3

Memphis Depay va fi noul jucător al Barcelonei după ce clubul catalan a ajuns la un acord privind suma de transfer cu Olympique Lyon.

Depay la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Cotidianul olandez De Telegraaf informează că Lyon a acceptat o ofertă de 25 de milioane de euro de la Barcelona, încă cinci milioane urmând să fie plătite vara viitoare plus două milioane de euro în bonusuri.
Pentru Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, Memphis Depay a fost principala sa țintă din această fereastră de transferuri, el dorind să întărească ofensiva catalanilor. Anunțul oficial va fi făcut în această săptămână.

Memphis Depay, omul lui Koeman

Memphis a fost principalul atacant al naționalei Olandei în perioada în care Ronald Koeman a fost selecționer iar antrenorul Barcelonei îl vede pe olandez ca fiind partenerul ideal pentru Messi în atac.
Jucătorul de 26 de ani a ajuns la Lyon în 2017 după un transfer eșuat la Manchester United și de atunci a marcat de 57 de ori pentru echipa franceză. Fostul star al lui PSV va merge acum în La Liga.
Perioada nefastă a lui Depay la Manchester United a fost umbrită și de accidentări, însă olandezul este un jucător extrem de tehnic dar și foarte puternic din punct de vedere fizic.
El și-a revenit complet și în acest moment unul dintre cei mai buni cotați oameni de atac din fotbalul european. Depay a ajuns cu Lyon în semifinalele UEFA Champions League sezonul trecut. Olandezul este cunoscut și pentru aventurile sale din lumea muzicii, lansând mai multe piese și chiar declarând că vrea să se dedice muzicii după ce se retrage.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo