Cotidianul olandez De Telegraaf informează că Lyon a acceptat o ofertă de 25 de milioane de euro de la Barcelona, încă cinci milioane urmând să fie plătite vara viitoare plus două milioane de euro în bonusuri.
Pentru Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, Memphis Depay a fost principala sa țintă din această fereastră de transferuri, el dorind să întărească ofensiva catalanilor. Anunțul oficial va fi făcut în această săptămână.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Memphis Depay, omul lui Koeman

Memphis a fost principalul atacant al naționalei Olandei în perioada în care Ronald Koeman a fost selecționer iar antrenorul Barcelonei îl vede pe olandez ca fiind partenerul ideal pentru Messi în atac.
Jucătorul de 26 de ani a ajuns la Lyon în 2017 după un transfer eșuat la Manchester United și de atunci a marcat de 57 de ori pentru echipa franceză. Fostul star al lui PSV va merge acum în La Liga.
Perioada nefastă a lui Depay la Manchester United a fost umbrită și de accidentări, însă olandezul este un jucător extrem de tehnic dar și foarte puternic din punct de vedere fizic.
El și-a revenit complet și în acest moment unul dintre cei mai buni cotați oameni de atac din fotbalul european. Depay a ajuns cu Lyon în semifinalele UEFA Champions League sezonul trecut. Olandezul este cunoscut și pentru aventurile sale din lumea muzicii, lansând mai multe piese și chiar declarând că vrea să se dedice muzicii după ce se retrage.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59