Luis Suarez pare să fie blocat de Messi la Barcelona, deși Gazzetta dello Sport a anunțat că uruguayanul s-a înțeles deja cu Juventus, iar clubul catalan și-a dat la rândul lui acceptul pentru mutare.
Lucrurile ar putea lua o cu totul altă turnură pentru cele două mari staruri din lotul Barcelonei. Deși ambii păreau să fie pe picior de plecare, Messi pare să ia tot mai în serios varianta rămânerii și nu concepe să nu îl aibă ca partener în atac pe bunul său prieten, Luis Suarez.
Miercuri, Jorge Messi, tatăl fotbalistului, și Jospe Maria Bartomeu, s-au întâlnit pentru a discuta viitorul fotbalistului. Președintele catalanilor a încercat să îl convingă pe Messi Sr că argentinianul ar trebui să semneze prelungirea, promițându-i chiar o clauză de a pleca gratis la capătul sezonului viitor, dacă asta își dorește.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Jorge a refuzat propunerea, însă pare că a înțeles că Barcelona nu e dispusă să îl lase să plece pe decarul sud-american, astfel că l-a sfătuit pe Lionel să rămână și în sezonul viitor, pentru ca din iarnă să semneze cu Manchester City, formația unde visează să joace.

Messi ia în considerare să rămână la Barcelona și îl vrea pe Luis Suarez lângă el

Părțile ar fi trebuit să se întâlnească din nou joi, dar ședința a fost amânată pentru vineri, tocmai ca Lionel Messi să analizeze în detaliu variantele pe care le are. Inițial, starul sud-american a refuzat orice variantă de a continua, dar, după ce a stat de vorbă cu tatăl și fratele său, șansele să își respecte contractul cu Barcelona și să se transfere la City din postura de jucător liber au crescut.
Astfel, ieri Messi i-a invitat pe Luis Suarez și pe soția acestuia, Sofia Balbi, la reședința sa, unde fotbaliștii au vorbit despre ce urmează în sezonul viitor.
Argentinianul i-a transmis prietenului său, potrivit spaniolilor, că s-ar putea să continue la Barcelona încă un sezon, caz în care îl vrea lângă el, în ofensiva blaugrana, pe Suarez.
Uruguayanul părea că s-a înțeles deja cu Juventus, conform informațiilor Gazzetta dello Sport, însă dorința și decizia lui Messi ar putea cântări decisiv în hotărârea fostului vârf al lui Liverpool de a rămâne.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31