Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Messi l-a sunat, vrea să joace alături de el". Messi, pe post de "negociator" la Barcelona

Cosmin Cioboata

Publicat 18/05/2020 la 21:05 GMT+3

Lautaro Martinez este dorit intens de Barcelona, și nu numai de oficialii Blaugrana. La rândul său, Leo Messi consideră că atacantul lui Inter ar aduce un plus în jocul catalanilor. Mai mult, căpitanul Barcei chiar l-ar fi sunat pe conaționalul său pentru a discuta pe marginea acestui subiect.

Lionel Messi l-a sunat pe Lautaro Martinez

Credit imagine: Getty Images

Anunțul a fost făcut de Adrián Rubén Fernández, omul care l-a descoperit pe Lautaro Martinez pe vremea când evolua la Racing Club. Din 2008 la conducerea academiei clubului argentinian, Fernandez a dezvăluit, pentru sport.es, că Messi l-a contactat pe Lautaro, în dorința de a-l convinge să vină pe Camp Nou.
Messi l-a sunat, își dorește să joace alături de el cât mai repede. Sunt sigur de asta. Tocmai din acest motiv, transferul este foarte aproape să se realizeze. Lautaro va fi un înlocuitor excelent pentru Luis Suarez, iar lucrurile vor arăta foarte bine pentru Barcelona. Consider că Messi îl va ajuta mult să se dezvolte ca jucător. | Adrián Rubén Fernández
În urmă cu ceva timp, chiar Messi spunea despre Lautaro că are tot ce trebuie pentru a fi numit un atacant complet:
Lautaro este impresionant. Este un atacant complet. Are forță, driblează bine, marchează și știe cum să protejeze mingea. Seamănă foarte mult cu Luis Suarez la stilul de joc. | Leo Messi

Ce salariu va primi Lautaro la Barcelona

Jurnaliştii de la sport.es au aflat salariul pe care clubul de pe Camp Nou i l-a oferit jucătorului: 7 milioane de euro/an.
Cotat la 80 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, Lautaro Martinez a ajuns la Inter în vara lui 2018 de la Racing Club, în schimbul sumei de 25 milioane de euro.
De la venirea sa pe Giuseppe Meazza, argentinianul a impresionat. După plecarea lui Icardi sub formă de împrumut la PSG, Latuaro şi-a câştigat locul de titular, iar în acest moment a devenit unul dintre cei mai râvniţi jucători din lume. Pe lângă Barcelona, echipe precum City și Real Madrid îl urmăresc îndeaproape.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo