Anunțul a fost făcut de Adrián Rubén Fernández, omul care l-a descoperit pe Lautaro Martinez pe vremea când evolua la Racing Club. Din 2008 la conducerea academiei clubului argentinian, Fernandez a dezvăluit, pentru sport.es, că Messi l-a contactat pe Lautaro, în dorința de a-l convinge să vină pe Camp Nou.
Messi l-a sunat, își dorește să joace alături de el cât mai repede. Sunt sigur de asta. Tocmai din acest motiv, transferul este foarte aproape să se realizeze. Lautaro va fi un înlocuitor excelent pentru Luis Suarez, iar lucrurile vor arăta foarte bine pentru Barcelona. Consider că Messi îl va ajuta mult să se dezvolte ca jucător. | Adrián Rubén Fernández
În urmă cu ceva timp, chiar Messi spunea despre Lautaro că are tot ce trebuie pentru a fi numit un atacant complet:
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Lautaro este impresionant. Este un atacant complet. Are forță, driblează bine, marchează și știe cum să protejeze mingea. Seamănă foarte mult cu Luis Suarez la stilul de joc. | Leo Messi

Ce salariu va primi Lautaro la Barcelona

Jurnaliştii de la sport.es au aflat salariul pe care clubul de pe Camp Nou i l-a oferit jucătorului: 7 milioane de euro/an.
Cotat la 80 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com, Lautaro Martinez a ajuns la Inter în vara lui 2018 de la Racing Club, în schimbul sumei de 25 milioane de euro.
De la venirea sa pe Giuseppe Meazza, argentinianul a impresionat. După plecarea lui Icardi sub formă de împrumut la PSG, Latuaro şi-a câştigat locul de titular, iar în acest moment a devenit unul dintre cei mai râvniţi jucători din lume. Pe lângă Barcelona, echipe precum City și Real Madrid îl urmăresc îndeaproape.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59