Koeman (57 de ani), care a dezvăluit luna trecută că a refuzat o ofertă de la Barcelona în ianuarie, a fost surprins de presă când se muta într-o casă nouă din Barcelona.
”Am primit un telefon de la Barcelona, dar am dorit să mă țin de cuvânt și să antrenez Olanda la Campionatul European. Am posibilitatea să plec după turneu, dar acum nu mă gândesc la asta”, a declarat el atucni pentru Catalunya Radio.
”Toată lumea știe că este visul meu să antrenez Barcelona și sper să mai am o șansă în viitor”, a adăugat el.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Setien a fost criticat în ultima vreme iar managerul catalanilor a cerut ca lumea să fie unită pe Camp Nou după ce în presă s-a scris că a pierdut susținerea jucătorilor. Criticile s-au intensificat după ce Barcelona a făcut un nou pas greșit cu Atletico Madrid în La Liga. Acest egal a venit după o altă remiză cu Celta Vigo în weekend.
Echipa lui Setien a ratat ocazia să revină pe primul loc iar marea rivală Real Madrid s-ar putea distanța la patru puncte dacă vor învinge astăzi. Fostul antrenor al lui Everton și Southampton, Koeman, a suferit o intervenție chirurgicală la inimă în Amsterdam în mai. El a fost transportat la spital după ce a avut dureri în zona pieptului. Operația a fost un succes.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59