Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presiunea crește pe Quique Setien după ce Ronald Koeman s-a mutat în Barcelona

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/07/2020 la 11:20 GMT+3

Selecționerul Olandei, Ronald Koeman, a fost surprins când se muta într-o nouă casă din Barcelona, ridicând astfel semne de întrebare privind viitorul lui Quique Setien ca antrenor al catalanilor.

Ronald Koeman

Credit imagine: Getty Images

Koeman (57 de ani), care a dezvăluit luna trecută că a refuzat o ofertă de la Barcelona în ianuarie, a fost surprins de presă când se muta într-o casă nouă din Barcelona.
”Am primit un telefon de la Barcelona, dar am dorit să mă țin de cuvânt și să antrenez Olanda la Campionatul European. Am posibilitatea să plec după turneu, dar acum nu mă gândesc la asta”, a declarat el atucni pentru Catalunya Radio.
”Toată lumea știe că este visul meu să antrenez Barcelona și sper să mai am o șansă în viitor”, a adăugat el.
Setien a fost criticat în ultima vreme iar managerul catalanilor a cerut ca lumea să fie unită pe Camp Nou după ce în presă s-a scris că a pierdut susținerea jucătorilor. Criticile s-au intensificat după ce Barcelona a făcut un nou pas greșit cu Atletico Madrid în La Liga. Acest egal a venit după o altă remiză cu Celta Vigo în weekend.
Echipa lui Setien a ratat ocazia să revină pe primul loc iar marea rivală Real Madrid s-ar putea distanța la patru puncte dacă vor învinge astăzi. Fostul antrenor al lui Everton și Southampton, Koeman, a suferit o intervenție chirurgicală la inimă în Amsterdam în mai. El a fost transportat la spital după ce a avut dureri în zona pieptului. Operația a fost un succes.
program PL
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo