Gareth Bale nu se mai află de mult în planurile lui Zinedine Zidane la Real Madrid. Galezul a jucat extrem de puțin după revenirea fotbalului și își dorește să plece de pe Santiago Bernabeu. De altfel el a fost aproape să părăsească echipa din capitala Spaniei înainte de începerea sezonului trecut însă transferul său în China a fost blocat în ultima clipă.
Bale a afirmat că Real a fost cea care a blocat transferul și că totul depinde de club în acest moment. Zidane era ferm convins că galezul va părăsi echipa încă de anul trecut, declarând la o conferință de presă că cu cât se întâmplă mai repede acest lucru, cu atât mai bine pentru toată lumea.
Problema cea mare rămâne însă salariul uriaș al lui Bale, cel care mai are contract cu Real Madrid până în 2022.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Real Madrid îi va plăti jumătate din salariu lui Bale doar ca să plece

Având în vedere situația, Real Madrid este pregătită să facă un gest unic. Conform The Telegraph, madrilenii sunt dispuși să-l lase pe galezul de 31 de ani să plece pe gratis și să îi plătească jumătate din salariul său la următorul club.
Această metodă ar fi primită bine cu siguranță de Tottenham și Manchester United, echipele care par cele mai interesate de Bale în acest moment. Bale nu s-a antrenat cu colegii săi miercuri după ce s-a accidentat ușor la naționala Țării Galilor. El a declarat recent că se simte mult mai bine la națională, acolo unde are susținere necondiționată, spre deosebire de Real Madrid.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59