Oficialii de pe Santiago Bernabeu nu vor mai anunța în presă situațiile în care fotbaliștii lui Zinedine Zidane vor primi o nouă înțelegere din partea conducerii. "Galacticii" s-au inspirat de la clubul francez Nice, care a folosit această abordare în ultimul an și jumătate.
Casemiro este ultimul jucător supus noii tehnici a Realului. Sursa citată susține că brazilianul și-a prelungit contractul până în 2023, fără ca vreo informație din partea clubului să fie anunțată în mod oficial.

Real Madrid nu va mai anunța prelungirea contractelor

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Decizia oficialilor de pe Santiago Bernabeu de a păstra toate detaliile contractelor în interiorul clubului ar putea avea efecte directe asupra carierei jucătorilor, din punct de vedere al PR-ului (Relațiilor Publice). Odată cu trecerea timpului, anunțul semnării unui nou contract i-a ajutat pe fotbaliști să-și creeze o imagine mai bună în presă, pe care impresarii au putut apoi șansa s-o exploateze.
În același timp, publicarea unor astfel de decizii importante au reprezentat un avantaj în contextul relației cu suporterii. Aceștia se simt apreciați în momentul în care sunt informați că un jucător va continua la echipa lor favorită.

Cum o poate ajuta pe Real Madrid noua abordare

Pe de altă parte, metoda respectivă ar putea s-o ajute pe Real în contextul viitoarelor negocieri cu celelalte cluburi, atunci când "galacticii" vor dori să vândă un jucător.
Oficialii echipei interesate să cumpere de la Real Madrid nu vor cunoaște exact durata contractului fotbalistului, iar spaniolii vor avea șansa să controleze tranzacția. Cu toate acestea, este puțin probabil ca informațiile respective să nu ajungă în presă în cele din urmă, ținând cont de interesul agenților de a le asigura un viitor cât mai strălucit jucătorilor pe care îi reprezintă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59