Getty Images

Real Madrid oferă Santiago Bernabeu pentru a fi folosit ca depozit de provizii medicale

Real Madrid oferă Santiago Bernabeu pentru a fi folosit ca depozit de provizii medicale

26/03/2020 la 15:10Actualizare 26/03/2020 la 15:21

Real Madrid continuă să lupte împotriva pandemiei de coronavirus.

Clubul din capitala Spaniei și-a oferit stadionul pentru a putea fi folosit ca un depozit prin care s-ar putea coordona ajutoarele medicale și unde s-ar putea depozita toate proviziile medicale. Este vorba în mare parte de donațiile din partea entităților din sport sau a companiilor care au legătură cu sportul și vor să trimită ajutoare.

Santiago Bernabeu va deveni astfel un centru pentru donațiile primite de la organizații și companii, în special cele din zona sportivă. Toate donațiile vor fi depozitate la stadion și apoi înmânate autorităților din domeniul Sănătății pentru a fi distribuite în modul cel mai potrivit.

”Ca urmare, Santiago Bernabeu va oferi un spațiu care este echipat pentru a depozita donațiile medicale care sunt necesare pentru lupta împotriva pandemiei. Toate aceste donații vor fi înmânate autorităților sanitare spaniole, sub conducerea guvernului spaniol pentru ca aceste resurse, atât de necesare în această situație de urgență, să fie folosite în modul cel mai potrivit și eficient. De asemenea la stadion vor putea fi lăsate donațiile companiilor și organizațiilor, în special cele din sport pentru Ministerul Sănătății”, se arată în comunicatul clubului.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.