Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revoluție la Barcelona! Catalanii scot la vânzare 12 jucători după sezonul în care au cedat titlul

Irina Aldea

Actualizat 26/07/2020 la 09:35 GMT+3

Barcelona a pierdut titlul în La Liga în acest sezon, iar catalanii vor să reconstruiască din temelii clubul de pe Camp Nou.

Barcelona

Credit imagine: Getty Images

În ciuda faptului că au un lot a cărui valoare se ridică la aproximativ 960 de milioane de euro, Barcelona caută modalități prin care-ți pot reconstrui echipa înaintea sezonului viitor. Catalnii vor să-și schimbe o bună parte din lot pentru sezonul următor, după ce anul acesta au pierdut titlul în fața rivalilor de la Real Madrid.
Presa din Spania a aflat numele jucătorilor pe care catalanii îi scot ”la vânzare”. Aceștia sunt nu mai puțin de 12, informează spaniolii de la Marca. Pe listă sunt nume precum Nelson Semedo, Samuel Umtiti sau Philippe Coutinho, care va reveni după împrumutul de la Bayern Munchen.

Lista jucătorilor scoși la vânzare de Barcelona

  • Neto
  • Nelson Semedo
  • Samuel Umtiti
  • Junior Firpo
  • Ivan Rakitic
  • Arturo Vidal
  • Ousmane Dembele
  • Martin Braithwaite
  • Carles Alena
  • Rafinha
  • Jean-Clair Todibo
  • Philippe Coutinho

Lionel Messi a refuzat negocierile pentru prelungirea contractului

Superstarul catalnilor a blocat orice negociere cu Barcelona privind noul contract. Actuala înțelegere a argentinianului cu formația blaugrana expiră în vara anului 2021. Bartomeu are mari probleme în perspectiva unui nou mandat la conducerea Barcelonei. Dincolo de problemele de pe banca tehnică și de titlul ca și ratat, deși la un moment dat trupa de pe Camp Nou era mare favorită, Messi îi creează probleme.
După ce a înscris golul 700 din carieră, starul sud-american a refuzat să mai discute cu oficialii clubului despre un nou contract. Manu Carreno, un jurnalist reputat din Spania, a deschis programul "El Larguero" pe Cadena Ser cu o informație care instantaneu a făcut înconjurul presei spaniole: Messi a blocat negocierile cu Barcelona pentru noul contract.Inițial discuțiile au progresat foarte bine și se părea că Messi va prelungi până în 2023, urmând a câștiga aceeași sumă ca în prezent: 7 milioane de euro/lună. "Ultimele evenimente au făcut ca Messi să reconsidere totul și, pentru moment, a decis să oprească orice negociere", titrează sport.es.
Messi nu are încredere în Bartomeu, care în iarnă a luat decizia de a-l înlocui pe Valverde, un tehnician pe care argentinianul îl sprijinea, cu un antrenor fără experiență, Quique Setien. Rezultatele nu au fost cele scontate, iar în prezent între vestiar și stafful tehnic e o ruptură iremediabilă. Barcelona e în prezent la 4 puncte de marea rivală, Real Madrid, titlul fiind ca și pierdut.
În plus, Messi și-a amintit că nu a avut suportul conducerii în conflictul de la distanță cu Eric Abidal. Evident, faptul că discuțiile s-au blocat nu înseamnă că atacantul va pleca din Catalunia sau că nu e dispus să se reașeze în viitor la masa tratativelor, dar în prezent Barcelona are o nouă problemă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo