Koeman a suferit o criză cardiacă în urmă cu o lună și a fost transportat de urgență la spital. Medicii au intervenit prompt, iar acum olandezul se află în afara oricărui pericol. Recent, fostul fundaș de la Ajax și Barcelona a oferit un interviu pentru Tot Gira de Catalunya Ràdio, în care a vorbit despre starea sa de sănătate.
În plus, Koeman a mărturisit că încă se gândește la o posibilă numire pe banca Barcelonei, după ce își va încheia contractul cu naționala Olandei:
Mă simt foarte bine. Am făcut o vizită la medic și acesta mi-a confirmat că totul este în regulă. Acum trebuie să am grijă de mine. Cei de la Barca m-au sunat de câteva ori. Totuși, mi-am respectat promisiunea și am rămas la naționala Olandei, știind că Euro se va desfășura în această vară. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Am posibilitatea să plec de la națională după Campionatul European. Toată lumea știe că este visul meu să o antrenez pe Barcelona. Sper să pot reuși acest lucru în viitor. | Ronald Koeman
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Ronald Koeman a avut o carieră impresionantă la Barcelona

Koeman a evoluat pe Camp Nou în perioada 1989-1995 și a reușit să câștige 10 trofee, printre care și Cupa Campionilor Europeni, din sezonul 1991/1992.
Ronald Koeman, în vârstă de 57 de ani, a avut o carieră de fotbalist glorioasă, evoluând la cluburi precum Groningen, Ajax, PSV, Barcelona sau Feyenoord și este cunoscut pentru atitudinea sa calmă de pe margine, în postura de antrenor. El a mai pregătit în trecut și formațiile Southampton și Everton în Premier League.
Fostul fundaș și-a început cariera de antrenor în staff-ul naționalei Olandei în 1997 pentru ca apoi să se întoarcă pe Camp Nou în postura de secund al lui Louis van Gaal. El a devenit apoi manager la Vitesse în 2000 iar ulterior a pregătit pe Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar și Feyenoord înainte să ajungă în Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59