Războiul dintre Lionel Messi și Barcelona continuă. Argentinianul pare mai hotărât ca niciodată să părăsească clubul de pe Camp Nou. După ce săptămâna trecută a trimis un fax conducerii Barcelonei prin care anunța că vrea să plece, acum Messi vrea să se asigure că mesajul său este auzit clar.
Jurnalistul Marcelo Bechler a informat că Lionel Messi nu s-a prezentat astăzi la testul pentru COVID-19, programat pentru ora 10:15 (ora Barcelonei). Argentinianul a transmis conducerii Barcelonei că nu mai este jucătorul clubului din punctul lui de vedere astfel că nu are de ce să fie prezent.
Anterior, au apărut informații în presă conform cărora Messi l-a contactat deja pe Guardiola pentru a-l informa că dorește să meargă la Manchester City. De asemenea, argentinianul a stat de vorbă și cu Neymar și Di Maria, cei care l-au chemat la Paris Saint-Germain. City și PSG par singurele cluburi capabile să îl aducă pe Messi, însă argentinianul pare hotărât să meargă în Anglia pentru a se reuni cu Pep Guardiola.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Clauza de 700 de milioane nu ar mai fi valabilă

Messi are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro în contractul său. Presa din Spania a informat însă că aceasta nu ar mai fi valabilă. Clauza ar fi expirat odată cu încheierea sezonului 2019/2020.
Avocații lui Messi susțin că acea clauză era valabilă doar pentru trei ani iar acea perioadă s-a încheiat odată cu sezonul 2019/2020. Chiar și așa, Messi vrea să profite și de o prevedere în contractul său care precizează că el poate pleca pe gratis dacă dorește la finalul oricărui sezon. Termenul limită era de 10 iunie 2020 însă cum sezonul s-a prelungit din cauza pandemiei, Messi este de părere că el încă poate profita de prevederea respectivă.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59