Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Reguilon a fost propus de Real Madrid la Manchester United

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/09/2020 la 17:30 GMT+3

Real Madrid continuă să vândă jucători în perioada curentă de mercato. Ultimul fotbalist la care Zinedine Zidane este dispus să renunțe este Sergio Reguilon (23 ani), fundașul stânga cotat la 25 milioane de euro de transfermarkt.com.

Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, oficialii lui Real Madrid l-au propus pe tânărul jucător la Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer, managerul de pe Old Trafford, îl consideră o opțiune pe Reguilon, iar o decizie finală va fi luată în curând.
Reguilon a evoluat sub formă de împrumut la Sevilla în ultimul sezon, iar oficialii andaluzi și-ar dori să-l păstreze și în stagiunea 2020/2021. Totuși, "galacticii" ar prefera să-l vândă pentru a-și mai crește veniturile. Fundașul de 23 de ani a pus umărul la cucerirea trofeului UEFA Europa League, după o finală cu Inter, scor 3-2.

Reguilon, propus de Real Madrid la Manchester United

Sergio Reguilon a impresionat prin evoluțiile sale la Sevilla, însă Zinedine Zidane nu se gândește să-l păstreze. Tehnicianul Realului îi mai are la dispoziție pentru postul de fundaș stânga pe Marcelo și Ferland Mendy.
Reguilon s-a mai aflat în vizorul unui club din Premier League în această vară. Chelsea a fost interesată de serviciile ibericului, însă în cele din urmă londonezii l-au transferat pe Ben Chilwell.
Acum, Reguilon ar putea ajunge pe Old Trafford. În cazul în care se vor hotărî, "diavolii roșii" vor fi nevoiți să achite în jur de 20 milioane de euro în schimbul fundașului spaniol. Luke Shaw și Brandon Williams sunt celelalte două variante pe care Solskjaer le are pentru postul de fundaș stânga, la ora actuală.
În această vară, Real Madrid i-a mai vândut pe Achraf Hakimi (Dortmund, 40 mil. euro), Oscar Rodriguez (Sevilla, 13,5 mil. euro), Javi Sanchez (Real Valladolid, 3 mil. euro), Alberto Soro (Granada, 2,5 mil. euro), Jorge de Frutos (Levante, 2,5 mil. euro) și Dani Gomez (Levante, 2,5 mil. euro).
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo