Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simeone i-a găsit înlocuitor lui Diego Costa! Moussa Dembele e aproape de Atletico Madrid

Nicu Savin

Actualizat 08/01/2021 la 18:06 GMT+2

Diego Simeone își dorește neapărat un atacant care să umple golul lăsat de Diego Costa și se pare că principalul vizat este Moussa Dembele, atacantul celor de la Olympique Lyon.

Diego Simeone and Diego Costa, Atlético de Madrid

Credit imagine: Getty Images

Potrivit L'Equipe, Atletico Madrid a înaintat o ofertă către Olympique Lyon pentru Moussa Dembele. Madrilenii vor să-l împrumute pe atacant până în vară, iar apoi să-l cumpere definitiv, urmând să plătească 35 de milioane de €, plus un anumit procent dintr-un viitor transfer. Lyon este dispusă să îl vândă pe francez, dar și-ar dori o sumă mai mare în schimbul său, astfel că negocierile vor continua.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Dembele a marcat un singur gol în acest sezon pentru liderul din Ligue 1, el nemaifiind pe placul managerului Rudi Garcia. În aceste condiții, gruparea franceză vrea să renunțe la atacant, dar nu îi va da drumul până nu va găsi o soluție viabilă de înlocuire. Algerianul Islam Slimani este pe lista lui Lyon, dar francezii așteaptă ca acesta să fie lăsat să plece gratis de către Leicester, deși mai are 6 luni de contract.

Moussa Dembele - Olympique Lyon

Moussa Dembele, aproape de Atletico Madrid

Dembele a fost cumpărat de Lyon de la Celtic în 2018, iar în primele sale 2 sezoane a avut evoluții extraordinare, marcând 44 de goluri. Aproape inexplicabil, atacantul de 24 de ani a pierdut echipa, mulți specialiști din Franța considerând că Rudi Garcia a făcut o mare greșeală ignorându-l aproape total în prima parte a acestui sezon. Lyon este însă pe primul loc, astfel că Garcia are susținere din partea conducerii, iar plecarea lui Dembele este iminentă în aceste condiții.
La Atletico, francezul ar putea fi o variantă excelentă de înlocuire a lui Suarez. Uruguayanul are 33 de ani și va trebuie să fie menajat în unele momente, mai ales că programul va fi foarte încărcat până în vară.
Atletico Madrid a fost eliminată rușinos din Cupa Spaniei, astfel că mai are doar 2 obiective: campionatul și Champions League. "Saltelarii" sunt lideri în La Liga și au o șansă uriașă în acest sezon să spargă din nou dominația Barcei și Realului, cele 2 principale forțe din Spania arătând sincope reale în prima parte a sezonului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo