Potrivit L'Equipe, Atletico Madrid a înaintat o ofertă către Olympique Lyon pentru Moussa Dembele. Madrilenii vor să-l împrumute pe atacant până în vară, iar apoi să-l cumpere definitiv, urmând să plătească 35 de milioane de €, plus un anumit procent dintr-un viitor transfer. Lyon este dispusă să îl vândă pe francez, dar și-ar dori o sumă mai mare în schimbul său, astfel că negocierile vor continua.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Dembele a marcat un singur gol în acest sezon pentru liderul din Ligue 1, el nemaifiind pe placul managerului Rudi Garcia. În aceste condiții, gruparea franceză vrea să renunțe la atacant, dar nu îi va da drumul până nu va găsi o soluție viabilă de înlocuire. Algerianul Islam Slimani este pe lista lui Lyon, dar francezii așteaptă ca acesta să fie lăsat să plece gratis de către Leicester, deși mai are 6 luni de contract.
Premier League
Nici Zidane, nici Conte: noul mare favorit al patronilor lui United pentru înlocuirea lui Solskjaer
25/10/2021 LA 12:15
https://i.eurosport.com/2019/07/25/2645373.jpg

Moussa Dembele, aproape de Atletico Madrid

Dembele a fost cumpărat de Lyon de la Celtic în 2018, iar în primele sale 2 sezoane a avut evoluții extraordinare, marcând 44 de goluri. Aproape inexplicabil, atacantul de 24 de ani a pierdut echipa, mulți specialiști din Franța considerând că Rudi Garcia a făcut o mare greșeală ignorându-l aproape total în prima parte a acestui sezon. Lyon este însă pe primul loc, astfel că Garcia are susținere din partea conducerii, iar plecarea lui Dembele este iminentă în aceste condiții.
La Atletico, francezul ar putea fi o variantă excelentă de înlocuire a lui Suarez. Uruguayanul are 33 de ani și va trebuie să fie menajat în unele momente, mai ales că programul va fi foarte încărcat până în vară.
Atletico Madrid a fost eliminată rușinos din Cupa Spaniei, astfel că mai are doar 2 obiective: campionatul și Champions League. "Saltelarii" sunt lideri în La Liga și au o șansă uriașă în acest sezon să spargă din nou dominația Barcei și Realului, cele 2 principale forțe din Spania arătând sincope reale în prima parte a sezonului.
Serie A
Roma - Napoli 0-0. Primul pas greșit în Serie A pentru formația lui Spalletti
24/10/2021 LA 18:40
Premier League
Bruce e istorie pentru Newcastle! Zidane a fost momit cu un salariu dublu față de cât lua la Real
20/10/2021 LA 10:28