Joan Laporta, cel care a câștigat președinția clubului la jumătatea acestui sezon, a susținuta prima sa conferință de presă din al doilea mandat ca președinte al catalanilor.
El a fost întrebat despre viitorul lui Ronald Koeman, olandezul fiind numit de vechiul regim.
”Da, i-am spus lui Koeman că nu este antrenorul meu preferat și i-am cerut timp să găsesc o alternativă. Dacă nu găsesc una, i-am spus că poate să continue”, a declarat Laporta.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Presa din Spania a scris că, în mod bizar, Ronald Koeman este dispus să accepte aceste aranjament. Laporta a precizat că va avea loc o ședință cu Koeman săptămâna viitoare pentru a discuta în detaliu despre viitorul său.
Antonio Conte este liber în acest moment după despărțirea de Inter în timp ce Xavi este și el considerat un posibil candidat.

Discuțiile cu Lionel Messi decurg bine

''Discuţiile privind un nou contract pentru Messi decurg bine, întreaga conducere este implicată în negocieri, sperăm să-i oferim o sumă motivantă pe care jucătorul o va accepta. Relaţiile dintre jucător şi club sunt foarte bune, Messi iubeşte Barcelona. Ne dorim mult ca el să continue aici, sperăm să accepte'', a spus Laporta.
El a menţionat că intenţia conducerii este de a îmbunătăţi nivelul echipei fiind aşteptate semnăturile fundaşului Eric Garcia şi atacantului Sergio Aguero, care se află la final de contract cu Manchester City.
De la debutul sezonului 2020/2021, Leo Messi a disputat 47 de meciuri pentru gruparea "blaugrana" în toate competiţiile, adunând în total 4.192 de minute de joc, el înscriind 30 de goluri în 35 de apariţii în La Liga.
În vârstă de 33 ani, Lionel Messi îşi va încheia pe 30 iunie contractul cu FC Barcelona, de care a intenţionat să se despartă în vara anului trecut, înainte de a decide să-şi respecte angajamentul.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59